Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu a lămurit ”problema” executării penalty-urilor de la Rapid! ”Le-am spus că eu nu sunt babysitter, sunt antrenor de fotbal!”

Mutu a lămurit ”problema” executării penalty-urilor de la Rapid! ”Le-am spus că eu nu sunt babysitter, sunt antrenor de fotbal!”

Rapid

Comentarii

Rapid a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Ligii 1. A fost prima partidă oficială pe noul stadion din Giuleşti.

”Le-am spus că eu nu sunt babysitter, sunt antrenor de fotbal!”

Echipa condusă de Adi Mutu a arătat un joc solid şi a reuşit să îşi domine adversarul. Rapid a ratat mai multe ocazii, iar scorul putea să fie mult mai mare pentru echipa patronată de Victor Angelescu. 

Cel mai spectaculos moment al partidei a fost golul incredibil marcat de Antonio Sefer. În minutul 61, tânărul jucător a executat o lovitură liberă de la 35 de metri şi a trimis mingea în vinclu.

La meciul de inaugurare al stadionului din Giuleşti, Albu a pus mâna pe minge pentru a executa lovitura în minutul 34. Totuşi, Mutu i-a spus să îl lase pe Cristi Săpunaru, care nu a putut nimeri poarta. Recent, Adrian Bălan a ratat şi el o lovitură de la 11 metri în partida cu Academica Clinceni. 

În meciul cu FC Botoşani, Albu şi-a asumat executarea loviturii de la 11 metri din care Rapid a închis tabela. La conferinţa de presă de după meci, Adrian Mutu a dezvăluit cu există un executat bătut în cuie şi că trebuie să bată cine se simte mai inspirat. 

”Nu stabilesc cine bate, că nici la echipele la care am jucat eu nu era stabilit, bate cine se simte, cine are... ştiţi voi ce. La primul meci, nu, la primul penalty s-a întamplat să mă întrebe: 'Mister, cine bate?' Mai voia unul şi altul. Le-am spus că eu nu sunt babysitter, sunt antrenor de fotbal nu babysitter, să se descurce, că sunt băieţi mari”, a spus Adrian Mutu, la conferinţa de presă.

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 29 de puncte, 2. FC Botoşani – 29, 3. UTA Arad – 26, 4. Sepsi – 24, 5. U Craiova 1948 – 22, 6. CS Mioveni – 19, 7. Chindia Târgovişte – 19, 8. FC Dinamo – 13, 9. Academica Clinceni – 3, 10. Gaz Metan Mediaş – -11.

Afla mai multe despre: rapid-mutu-albu 

viewscnt
Articole similare