Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu a vorbit despre relaţia pe care o are cu familia Mititelu! ”Conducerea îşi dă seama de ceea ce vreau să fac eu aici!”

Mutu a vorbit despre relaţia pe care o are cu familia Mititelu! ”Conducerea îşi dă seama de ceea ce vreau să fac eu aici!”

Superliga

Comentarii

Formaţia U Craiova 1948 a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a cincea a Ligii 1.

Partida a fost programată iniţial la ora 18.30, dar a fost mutată la ora 19.00 luându-se în considerare prognoza meteo, care prevedea temperaturi ridicate. Chiar dacă echipa nu a reuşit să marcheze, Mutu a fost mulţumit şi a spus că nu le poate reproşa nimic fotbaliştilor. De asemenea, el a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu familia Mititelu. 

”A fost un meci greu, dificil, cu o echipă incomodă. Şi sezonul trecut era greu să le dai gol, dar şi sezonul ăsta se apără foarte bine. Bravo lor că o fac bine. Noi am încercat să ne facem jocul nostru. Am dominat meciul, posesia e în favoarea noastră, dar tot încercând să pasăm de pe o parte pe alta nu am reuşit să-i desfacem aşa cum am fi vrut şi să marcăm. N-am ce să le reproşez băieţilor, avem o strategie a noastră, încercăm să jucăm fotbalul aşa cum îl gândesc eu, iar băieţii au avut o atitudine bună.

Continuăm să muncim şi să fim cu picioarele pe pământ. Sunt foarte mulţumit de echipă, băieţii au avut atitudine. Sunt momente când trebuie să sufleci mâinile, să rezişti, să insişti şi să ai răbdare. Noi preferam să pasăm mingea pe jos tot timpul şi e clar că un teren ca ăsta nu te ajută. Sperăm să se schimbe gazonul cât mai repede.

Mutu: ”Eu vorbesc foarte des cu familia Mititelu!”

Eu vorbesc foarte des cu Adiţă (n.r - Adrian Mutu Jr.). Cu nea Adi (n.r - Adrian Mititelu) am vorbit în cantonament. Din ceea ce am vorbit cu Adiţă, se pare că lucrurile sunt pe drumul bun. Conducerea îşi dă seama de ceea ce vreau să fac eu aici şi, până acum, lucrurile sunt ok. Am făcut deja două transferuri, unul e deja cu noi de câteva zile, aşteptăm să-i facem actele. Celălalt ajunge mâine, vom vedea ce se va întâmple. Probabil la următorul meci vom avea mai multă forţă”, a spus Mutu.

 

Afla mai multe despre: u craiova 1948-mutu-chindia 

viewscnt
Articole similare