You are here:

Mutu s-a implicat să-l "trezească" pe Alibec: "Sper să nu mai facă acele lucruri"

Mutu s-a implicat să-l "trezească" pe Alibec: "Sper să nu mai facă acele lucruri"

Fotbal intern

Comentarii

Noul manager sportiv al Federaţiei Române de Fotbal, Adrian Mutu (38 de ani), se implică serios să-i ajute pe jucătorii din circuitul naţionalei.

Mutu are încredere în Alibec şi a explicat cum poate atacantul celor de la FCSB să revină într-o formă bună.

"Am avut multe discuţii pe seama lui Alibec, pentru că au fost momente în care ne întrebam ce putem face pentru a-l ajuta pe Alibec. E un jucător bun, de valoare, ajută Steaua şi naţionala când e apt de joc.

Sperăm să nu mai facă lucrurile pe care ştim că le face rău. Sper să se concentreze mai mult la fotbal şi sperăm să-şi revină la forma la care era. Vrem să redevină unul dintre atuurile echipei naţionale", a spus Mutu pentru FRF TV.

Alibec a fost exclus din lotul FCSB, după reacţia violentă din momentul în care a fost înlocuit la meciul cu FC Voluntari. De curând, Dică l-a iertat, iar Alibec a revenit la prima echipă.

Chiar dacă s-a alăturat staff-ului primei reprezentative, Mutu a recunoscut că îşi doreşte în continuare să devină antrenor şi a oferit două nume de echipe pe care şi-ar dori să le pregătească: "Aş începe cu Dinamo, dar nu exclud niciodată alte echipe. Din afară ar fi Fiorentina. Nu cred că e greu să antrenezi când sunt rezultate. Vreau să văd dacă am rezultate şi dacă pot emite pretenţii".

Mutu l-a lăudat pe Nicolae Dică pentru începutul avut pe banca tehnică a formaţiei FCSB: "În România, problemele sunt lipsa de seriozitate şi situaţia financiară a cluburilor, iar uneori conducerile nu pot pune la dispoziţie cele mai bune condiţii. Dică e la început, a început bine, e bun. Cred că oferta de la Steaua a fost nesperată, a acceptat-o, face o treabă bună şi cred că va continua în acest ritm".

Afla mai multe despre: adrian mutufrfdenis alibec 

viewscnt
Articole similare