Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu şi Mourinho, din nou faţă în faţă! Amical de lux între FC U Craiova şi Roma: ”Le-am aranjat meciul”

Mutu şi Mourinho, din nou faţă în faţă! Amical de lux între FC U Craiova şi Roma: ”Le-am aranjat meciul”

FC U Craiova

Comentarii

Giovanii Becali a dezvăluit că i-a propus lui Jose Mourinho, tehnicianul Romei, un amical cu FC U Craiova, formaţia antrenată de Adi Mutu.

FC U Craiova ar putea avea parte de un meci de pregătire diferit de oricare altul, în faţa unui adversar de talie mondială. Roma, proapăt preluată de Jose Mourinho, ar putea fi pe punctul de a stabili un amical cu formaţia antrenată de Mutu.

Ar fi o reîntâlnire pentru Jose Mournho şi ”Briliant, aşa-numitul ”The Special One” fiind antrenorul lui Chelsea când a izbucnit scandalul cu cocaina, în urma căruia Mutu a fost dat afară şi dat în judecată de club. Însă, cei doi mereu au avut o relaţie bună, iar revederea nu ar fi una cu probleme.

Mutu şi Mourinho, din nou faţă în faţă!

Giovanni Becali anunţă că ar fi discutat deja cu Mourinho, care ar fi fost de acord cu ideea, urmând ca meciul să se dispute pe 25 iulie.

”E entuziasmul asta, ţi-o dau în premieră. Le-am aranjat şi un meci cu Roma pe 25 iulie. Mutu a insistat să vorbesc eu cu Mourinho. „Mou” a eliminat tot şi a zis: <<Giovani, dacă vii şi tu la meci, se face meciul>>. Nici nu ştie că e Mutu (n.r. antrenor la FC UCraiova 1948).

Dacă îi spuneam că e Mutu, poate cine ştie ce zicea. L-am lăsat aşa, dar nu e o problemă. Îţi dai seama, Roma, prezentarea echipei, vine cu ce jucători mai au şi ce mai cumpără şi asta e. Pierzi cu 2-0, 3-1, e un meci amical”, a declarat Giovanni Becali, pentru as.ro.

FC U Craiova se pregăteşte pentru primul sezon de la revenirea în Liga 1, iar Mutu a întărit lotul cu adevărat. ”Briliantul” i-a achiziţionat deja pe Bauza (Csikszereda), Machado (Oliveirense), Asamoah (Sint-Truiden), Mamadou Bagayoko (liber de contract) şi Dominik Kovacic (Lokomotiva Zagreb) şi ar uma să continue cu achiziţiile.

Afla mai multe despre: fc u craiovaadi mutuas romajose mourinhocraiova roma 

viewscnt
Articole similare