You are here:

”My friend! Halas! Halas!”. Hohote de râs în direct după ce Şumudică a făcut show total în presa din Egipt: ”Transfer permanent, prietene. Adio!”

”My friend! Halas! Halas!”. Hohote de râs în direct după ce Şumudică a făcut show total în presa din Egipt: ”Transfer permanent, prietene. Adio!”

Fotbal internațional

Comentarii

S-a rezolvat situaţia lui Aaron Boupendza (28 de ani)! FIFA i-a dat dreptate Rapidului în disputa cu Zamalek, iar fotbalistul poate debuta pentru trupa lui Marius Şumudică (53 de ani)!

Reacţii după ce Şumudică a făcut show în presa din Egipt

Ieri dimineaţă, Rapid Bucureşti a anunţat că FIFA i-a dat dreptate în procesul privind drepturile asupra fotbalistului Aaron Boupendza, disputat cu formaţia egipteană Zamalek.

Imediat după ce s-a răspândit vestea, Şumudică a fost contactat de un jurnalist din Egipt. Antrenorul l-a abordat pe jurnalist cu ”my friend” şi a încheiat cu ”halas”, care înseamnă în arabă că e ”terminat”, adică speţa este închisă. Reacţia lui Şumudică a stârnit hohote de râs, în direct, la Prima Sport.

”E permanent, my friend, nu temporar. Cei de la Zamalek au început cu ‘temporar, temporar’, cum ziceau şi la început că nu va veni la Rapid, niciodată, niciodată.

My friend, e jucătorul Rapidului. Finish! Halas! Halas!”, a spus Marius Şumudică.

Dan Udrea: ”Dacă se întâmpla situaţia la Inter, să zicem că semna cu un jucător, care are o problemă, şi îl sună pe Inzaghi, Inzaghi face asta?!?

Emil Grădinescu: Nu îţi raspunde! Tu cu Guardiola nu o să vorbeşti niciodată.

Cosmin Băleanu: Îmi aduc aminte de serialul cu Mutu, când m-am dus la Fiorentina să fac ceva material, am făcut eu cu Mutu aici... şi ofiţerul de presă lângă noi. Nu te apropii. Sunt alte reguli”.

  • 22 de ori a înscris Boupendza în 36 de partide din campionatul Turciei, inclusiv o „dublă” cu Besiktas şi 4 goluri într-un 6-0 cu Antalyaspor.

Afla mai multe despre: şumudicăegiptaaron boupendza 

viewscnt
Articole similare