Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mykhaylo Mudryk le pune gând rău tricolorilor! Ce a putut scrie starul lui Chelsea înainte de România - Ucraina

Mykhaylo Mudryk le pune gând rău tricolorilor! Ce a putut scrie starul lui Chelsea înainte de România - Ucraina

Echipa națională

Comentarii

România va întâlni Ucraina, luni, de la 16:00, în primul meci de la EURO 2024 pentru naţionala lui Edi Iordănescu.

Mesajul transmis de Mudryk înainte de România - Ucraina

Înainte de marele meci, Mykhaylo Mudryk, unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din naţionala Ucrainei, a transmis un mesaj scurt pe pagina sa de Instagram.

Alături de două fotografii cu el, vedeta de la Chelsea Londra a transmis un mesaj războinic înainte de debutul la EURO 2024. „Mâine (n.r. azi) începem treaba”, a notat Mudryk.

Naţionala României va avea parte de o misiune dificilă în compania ţării vecine. Dacă lotul României este cotat la aproximativ 90 de milioane de euro, ucrainenii se laudă cu un lot cotat la aproximativ 400 de milioane de euro.

  • 35 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Mykhaylo Mudryk, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

E OUT pentru meciul dintre România şi Ucraina! Selecţionerul a făcut marele anunţ

Concret, este vorba despre fundaşul stânga al ucrainenlor, Vitali Mykolenko, unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti din naţionala adversă. Accidentat, ucraineanul nu va fi luat în calcul pentru lotul Ucrainei în meciul cu „tricolorii” lui Edi Iordănescu.

Anunţul a fost făcut chiar de Serghei Rebrov, selecţionerul ţării vecine. La conferinţa de presă anterioară meciului, Rebrov a confirmat că Mykolenko nu este complet pregătit pentru a face faţă unui asemenea meci, motiv pentru care nu se va baza pe fundaşul de la Everton în meciul cu România.

„Vitali continuă să lucreze. Problema sa nu se rezolvă într-o zi sau două. Cu siguranţă nu va juca mâine (n.r. contra României), dar să vedem cum evoluează. Sperăm cu toţii că va reveni în echipă cât de curând posibil”, a declarat Serghei Rebrov, conform presei din Ucraina.

Afla mai multe despre: mykhaylo mudrykromaniaucraina 

viewscnt
Articole similare