You are here:

"N-a cerut asta niciodată!". Ajuns la echipa a doua a lui Rangers, Ianis Hagi e din nou subiect în presa scoţiană!

"N-a cerut asta niciodată!". Ajuns la echipa a doua a lui Rangers, Ianis Hagi e din nou subiect în presa scoţiană!

Stranieri

Comentarii

Presa din Scoţia a abordat din nou subiectul Ianis Hagi (25 de ani) şi situaţia în care a ajuns fotbalistul român la Rangers, unde se antrenează cu echipa secundă, după o decizie a clubului de pe Ibrox Park.

Scoţienii au dezvăluit o informaţie importantă în privinţa lui Ianis Hagi, care mai are contract cu echipa până în 2026 şi care a fost înştiinţat că trebuie să-şi caute alt contract deoarece nu mai este dorit.

Football Scotland: "Sursele noastre indică faptul că Ianis Hagi n-a cerut niciodată să plece!"

Ianis Hagi îşi doreşte să continue la Rangers, chiar dacă a fost trimis la echipa a doua. Vrea să intre în graţiile lui Philippe Clement, antrenorul echipei, şi să "reprezinte clubul în continuare", susţin britanicii.

"Jucătorul nu a cerut niciodată să plece de pe Ibrox, vrea să reprezinte clubul în continuare. Românul a fost lăsat în afara lotului pentru Liga Campionilor şi joacă la echipa secundă, unde îşi face treaba cu profesionalism. Sursele noastre indică faptul că Ianis Hagi n-a cerut niciodată să plece de la Rangers", susţine Football Scotland.

Ianis Hagi a fost trecut pe lista de transferuri de Rangers, dar clubul scoţian nu a primit nicio ofertă concretă pentru el până în prezent, chiar dacă internaţionalul român a jucat cu România la EURO 2024, turneu final la care tricolorii au făcut o figură mult peste aşteptări.

  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.

Afla mai multe despre: ianis hagiscotiarangersdezvluiriinformatiipresaviitor 

viewscnt
Articole similare