Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

N-a mai jucat de 500 de zile deşi nu e accidentat! Situaţia INCREDIBILĂ în care a ajuns unul dintre cei mai buni jucători din Anglia

N-a mai jucat de 500 de zile deşi nu e accidentat! Situaţia INCREDIBILĂ în care a ajuns unul dintre cei mai buni jucători din Angliagalerie foto

Campionate

Comentarii

Englezii scriu astăzi despre curiosul caz al lui Micah Richards, omul lansat în fotbalul mare în tricoul lui Manchester City şi care în momentul debutului era văzut de specialiştii din Anglia drept cel mai promiţător fundaş din Premier League.

Campion cu Manchester City în 2012, Richards s-a transferat la Aston Villa în vara lui 2015, când a semnat un contract pe patru sezoane cu formaţia retrogradată între timp în Championship.

Richards a strâns 26 de meciuri în tricoul lui Aston Villa, dar fundaşul ajuns între timp la 29 de ani nu a mai jucat deloc pentru formaţia din Birmimgham în ultimele 500 de zile! 15 octombrie 2016 e data unltimului meci jucat de fundaş pentru echipa antrenată de Steve Bruce, asta deşi în mod oficial fundaşul nu e accidentat.


"Richards a fost apt în marea parte a timpului şi a fost disperat să joace pentru Villa!", notează Daily Mail.



Totuşi, englezii precizează că fundaşul cu 13 meciuri în naţionala mare a Angliei are o problemă care l-a făcut pe Steve Bruce să nu-l folosească în ultimele 73 de meciuri. Antrenorul nu crede că Richards poate face faţă din punct de vedere fizic la două meciuri într-o singură săptămână şi din acest motiv a decis să nu-l folosească deloc, astfel încât echipa să nu "iasă din ritm".

  • Astăzi, LIVE pe Telekom Sport 1: Las Palmas - Barcelona, de la 22:00

Se pare că Micah Richards are o problemă mai veche la meniscul genunchiului drept, care îi provoacă dureri. Totuşi, apropiaţii jucătorilui susţin că e o problemă cu care s-a confruntat în momentele de vârf ale carierei şi fostul internaţional englez Ledley King. Fostul star al lui Tottenham avea săptămâni în care nu se putea antrena din cauza durerilor, dar chiar şi aşa era folosit la meciuri şi era considerat unul dintre cei mai buni jucători ai echipei.

246 de meciuri a jucat Micah Richards pentru Manchester City, între 2006 şi 2015
13 meciuri şi un gol are fundaşul în naţionala Angliei, pentru care n-a mai jucat din 2012


Nu e cazul lui Richards, care conform Daily Mail se antrenează zi de zi cu Aston Villa şi totuşi nu este folosit.

Există însă şi un aspect pozitiv în tot acest caz. Deşi nu a mai jucat de 500 de zile, Richards şi-ar putea dubla salariul în această vară, conform unei clauze din contract, dacă Aston Villa reuşeşte să revină în Premier League. Villa ocupă acum locul 3 în Championship, cu 63 de puncte, patru mai puţine decât Cardiff, echipa de pe locul 2, primul care asigură promovarea directă.

Citeşte şi:

La asta nu s-au gândit! :) VIDEO | Arbitrul meciului Tottenham - Rochdale a oferit faza zilei. Jucătorii au început să râdă când au văzut ce vrea să facă
 

LIVE VIDEO | Hermannstadt - FCSB, în sferturile Cupei României

 Galerie foto

Afla mai multe despre: richardsmicah richardsaccidentareaston villa 

viewscnt
Articole similare