Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

N-a mai jucat un meci în campionat din septembrie şi a recunoscut "conflictul" cu Ancelotti: "Nu vorbim deloc. Colegii mi-au spus să plec". În ce situaţia bizară se află Eden Hazard

N-a mai jucat un meci în campionat din septembrie şi a recunoscut "conflictul" cu Ancelotti: "Nu vorbim deloc. Colegii mi-au spus să plec". În ce situaţia bizară se află Eden Hazard

Real Madrid

Comentarii

Eden Hazard a anunţat că doreşte să rămână la Real Madrid şi în sezonul viitor şi nu ia în calcul o despărţire de "galactici" în următoarea perioadă de transferuri.

"Aş vrea să rămân aici. Mereu am visat la acest club. Aştept un singur lucru: să fiu pe teren pentru a demonstra că încă pot juca fotbal, chiar dacă oamenii au îndoieli, ceea ce este normal", a declarat starul belgian.

Hazard, în vârstă de 32 de ani, a sosit la Real Madrid în iunie 2019, de la Chelsea, în schimbul sumei de 115 milioane de euro, dar nu a reuşit să se impună pe Santiago Bernabeu, în special din cauza accidentărilor repetate. Deşi a scăpat de problemele fizice, belgianul nu a mai fost utilizat de antrenorul Carlo Ancelotti în La Liga din 9 septembrie.

"Există un singur lucru care m-ar putea scoate din spirala în care mă aflu şi acela este să joc. După luni fără meciuri, ştiu că nu aş marca cinci goluri în primul meu joc. Am nevoie de timp, dar la Real nu există aşa ceva", a subliniat belgianul, al cărui contract cu campioana entitre a Spaniei se încheie în vara anului 2024.

Fostul căpitan al selecţionatei Belgiei recunoaşte că are îndoieli în privinţa "încrederii lui Carlo Ancelotti".

"Eu şi antrenorul ne respectăm reciproc, însă nu vorbim deloc între noi. Văd la antrenamente că pot aduce ceva. Mă simt bine fizic. Dar mai sunt şi alţi jucători care se descurcă bine. Nu cer să joc 90 de minute, ci doar să mă simt util. În sezonul trecut, situaţia mea a fost dificil de trăit. Acum mă afectează mai puţin.

Unii coechipieri îmi spun să plec ca să pot juca mai mult, pentru că îmi văd calităţile, dar asta nu este opţiunea mea. Rămân convins că pot aduce ceva la Real Madrid", a adăugat el.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare