You are here:

N-a mai rezistat şi a răbufnit. Marian Iancu l-a distrus pe Şucu: "Îl detest. E un patron din rumeguş cu bişniţă neaoşă"

N-a mai rezistat şi a răbufnit. Marian Iancu l-a distrus pe Şucu: "Îl detest. E un patron din rumeguş cu bişniţă neaoşă"

Rapid

Comentarii

Rapid a rămas fără victorie în actualul sezon din Superliga şi după etapa a şasea. Giuleştenii au obţinut doar o remiză, pe propriul teren, în derby-ul cu Dinamo.

"Nu pot să cred că Dan Şucu face deliberat aceleaşi greşeli de mai bine de doi ani de când investeşte la Rapid! Este evident un modus operandi, m-am convins! Dan Şucu este un patron din rumeguş, nu este unul de esenţă tare, nobilă. Asta este! Atât poate, asta face! Bişniţă neaoşă cu eticheta de piaţă de capital. Ca fost preşedinte al unui club de fotbal cu suporteri mulţi, elevaţi şi cunoscători ai fenomenului, înfrăţiţi cu cei din Giuleşti, îl înţeleg, dar ca fan alb-vişiniu îl detest!

Nu a învăţat nimic din dezastrul de anul trecut numit Marko Dugandzic! O repetă copy-paste cu Krasniqi, cu Funsho şi, în mod cinic, recent cu Rrahmani. Continuă minciuna iluzorie legată de mari obiective sportive prin manifestări şi comunicate publice de o ipocrizie ridicată la rang de talent managerial, adică una gândeşti, alta spui şi cu totul altceva faci!

A reuşit să strâmbe centenarul de dragul corporatist al banului, s-a înconjurat de avataruri şi imprimante tip Moldovan, Marian Mihail sau Daniel Sandu, forme fără fond şi fără drept de dispoziţie, construind piramidal organigrama clubului din care lipseşte premeditat ca scop empatia, rapidismul, starea de spirit şi ataşament, unice prin sinceritatea lor, dar şi frustrarea predată între generaţii în cursul celor o sută de ani de istorie alb-vişinie, din care s-a născut sloganul <<Singuri împotriva tuturor>>.

Rapid e captiv financiar unui stil corporatist sec, inodor şi incolor, fiind obligat să se schimbe structural. Bani, nu emoţie, minciună, prosteală şi iluzii ambalate atent în locul fotbalului boem şi aristocratic cu care s-au hrănit generaţii de suporteri alb-vişinii. Nu mai promiteţi rezultate sportive, domnule Şucu, promiteţi doar respect şi e de ajuns în Giuleşti" , a spus Marian Iancu pentru Orange Sport.

Rapid - Dinamo 1-1

Rapid a încheiat la egalitate, duminică seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu Dinamo, în etapa a şasea din Superligă. Giuleştenii au rămas fără victorie în campionat.

Pe Giuleşti, în derby-ul cu Dinamo, antrenorul gazdelor, Neil Lennon, a început meciul ca de obicei, fără Săpunaru, iar rapidiştii au avut cea mai mare ocazie a primei reprize – bara lui Gojkovic, din minutul 44.

După pauză, Homawoo l-a faultat în careu pe Gojkovic şi, după verificarea VAR, arbitrul Iulian Călin a dictat penalty. Petrila a transformat în minutul 53, deschizând scorul. După doar patru minute, portarul gazdelor, Siegrist, a intervenit foarte bine la Selmani. Petrila a trecut pe lângă majorarea scorului, în minutul 74, dar Golubovic a fost la post.

După doar un minut, Cristian Ignat l-a tras de tricou, în careu, pe Selmani, şi, după verificarea VAR, s-a dictat penalty şi pentru Dinamo. Selmani a transformat, iar alb-roşii au egalat. În cele din urmă, acesta a şi fost scorul final în derby, 1-1, iar Dinamo e pe locul al treilea în clasament, cu 9 puncte. Rapid este pe locul 11, cu 5 puncte, giuleştenii fiind singura echipă fără victorie din Superligă.

  • RAPID: Siegrist - Braun, Paşcanu, C. Ignat, Borza - Kait, Gojkovic (El Sawy 85), Diogo Mendes (Oaidă 76) – Papeau (R. Pop 46), Jambor (Burmaz 76), Petrila. ANTRENOR: Neil Lennon
  • DINAMO: Golubovic – Sivis (C. Costin 67), K. Boateng, Homawoo, Opruţ - Milanov (Caragea 67), Gnahore, C. Cîrjan (Licsandru 89) – A. Bani (Patriche 90+7), Selmani, Hakim Abdallah. ANTRENOR: Zeljko Kopic

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: sucu 

viewscnt
Articole similare