Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

N-a mai stat pe gânduri când a fost întrebat despre Universitatea Craiova! Răspunsul lui Mirel Rădoi pentru Mihai Rotaru

N-a mai stat pe gânduri când a fost întrebat despre Universitatea Craiova! Răspunsul lui Mirel Rădoi pentru Mihai Rotaru
Comentarii

Mirel Rădoi este dorit de Mihai Rotaru în Bănie, după demiterea lui Laurenţiu Reghecampf.

Nu a stat pe gânduri. Răspunsul lui Mirel Rădoi pentru Mihai Rotaru după demiterea lui Reghecampf 

Clubul Universitatea Craiova a anunţat, duminică seară, că a încheiat colaborarea cu tehnicianul Laurenţiu Reghecampf. Reghecampf se afla la conducerea tehnică a echipei din Craiova din iulie 2021, iar antrenorul nu a reuşit să obţină niciun trofeu cu echipa din Bănie.

Laurenţiu Reghecampf a fost adus pe banca Universităţii Craiova în primele luni ale sezonului de abia încheiat, în urma înfrângerii oltenilor cu Laci (Albania), din prima manşă a celui de al doilea tur preliminar din Conference League.

Echipa lui Mihai Rotaru a rămas fără antrenor, dar oltenii ar avea mai multe variante. 

Primul pe listă este chiar Mirel Rădoi, fostul selecţioner al României. Rădoi a mai fost ofertat în trecut pe patronul oltenilor. 

Mirel Rădoi a fost prezent la meciul de retragere al lui Adrian Mutu, în care România şi selecţionata World Stars au remizat, 3-3. Fostul selecţioner a vorbit despre varianta de a deveni antrenorul celor de la Universitatea Craiova.

„Nu ştiam (n.r. - de demiterea lui Reghecampf) şi nici nu aş fi vrut să discut de o echipă atât timp cât are antrenor. Sunt «prezent» la această echipă în ultimii 3-4 ani. Până la urmă, poate va ieşi, nu?

Deocamdată nu ştiu. Dacă un club îmi poate îndeplini condiţiile, sigur, sunt deschis la orice propunere”, a declarat Rădoi.

Întrebat dacă l-a refuzat pe Rotaru şi de această dată, Rădoi a negat:

„Nu, nu. Au fost anumite discuţii acum mulţi ani. L-am refuzat pe domnul Rotaru de 4-5 ori, în diferite poziţii: de două ori ca antrenor, apoi ca director de Academie, director sportiv... dar acum nu”.

Mirel Rădoi exclude varianta Botoşani

Rădoi a exclus şi varianta Botoşani: „Eu văd lucrurile puţin diferit. Patronul trebuie să asigure stabilitatea financiară şi infrastructura echipei, nu neapărat să fie prezent la televizor. Cred că lucrurile nu ar decurge normal nici pentru mine, nici pentru club. Plus că are un antrenor care mi-e drag, mi-e prieten, pe Mihai (n.r. - Teja)”.

Afla mai multe despre: mirel radoiuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare