Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

N-a mai suportat şi a răbufnit! Iordănescu, mesaj dur pentru oficialii lui Sepsi: "Gata, ajunge! Opriţi-vă"

N-a mai suportat şi a răbufnit! Iordănescu, mesaj dur pentru oficialii lui Sepsi: "Gata, ajunge! Opriţi-vă"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Edward Iordănescu n-a mai suportatat comentariile celor de la Sepsi şi-a ieşit la atac înaintea meciului direct de duminică seară.

"Miza este imensă, lupta e la fel, dar consider că nu este nici normal, nici fair-play să avem această atitudine de suspiciune şi o presiune creată într-un mod intenţionat! Cei de la Sf. Gheorghe anticipează deja desfăşurarea partidei din weekend şi pun presiune pe arbitraj, susţinând în mod concret că dânşii au informaţii că o să fie dezavantajaţi! Nu cred că aşa trebuie să funcţioneze lucrurile. Am încredere că greşelile de arbitraj sunt fără intenţie. Chiar refuz să cred altceva! Îi rog pe toţi să înceteze odată circul şi să ne concentrăm pe fotbal!", a spus Iordănescu pentru GSP.
 
"Mi-ar fi atât de uşor să spun că fiind un club în insolvenţă nu suntem doriţi de nimeni în primele 6 echipe din Liga 1... Însă cum să spun asta, dacă nu am acoperire pentru aşa ceva şi nici dovezi?! Ar fi o chestie relativă şi artificială. De aia încerc să trec peste greşelile de arbitraj împotriva noastră şi mă concentrez pe  greşelile noastre pe care trebuie să le reparăm. Dacă va merita, atunci Sepsi o să fie în play-off. Dar noi nu vrem să fim sac de box pentru nimeni! Gata, ajunge! Opriţi-vă", a mai declarat antrenorul pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: edi iordanescuscandalgaz metansepsiproblemeanalizadiscutii 

viewscnt
Articole similare