You are here:

N-a suportat umilinţa! Cum s-a ”răzbunat” selecţionerul naţionalei din Kosovo

N-a suportat umilinţa! Cum s-a ”răzbunat” selecţionerul naţionalei din Kosovo
Comentarii

Reprezentativa României, cu Mircea Lucescu pe banca tehnică pentru prima dată în noul mandat, a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 3-0, selecţionata din Kosovo, în grupa C2 a Ligii Naţiunilor.

Franco Foda a decis să nu se prezinte la conferinţă şi la flash-interviuri

România a învins-o pe Kosovo, în deplasare, scor 3-0, în Liga Naţiunilor 2024/2025, la debutul celui de-al doilea mandat al lui Mircea Lucescu (79 de ani).

La Pristina, pe stadionul care poartă numele fostului jucător Fadil Vokrri, Mircea Lucescu a revenit cu o victorie pe banca naţionalei tricolore, după o pauză de 38 de ani. Atunci, în 1986, a fost 4-0 cu Austria, la Bucureşti, acum a fost 3-0 cu naţionala din Kosovo, la Pristina.

Debutul lui Lucescu i-a stricat seara selecţionerului din Kosovo. După meciul de la Prishtina, selecţionerul gazdelor, germanul Franco Foda, a decis să nu se prezinte la conferinţa de presă şi la flash-interviuri, scrie presa din Kosovo.

Franco Foda este selecţionerul naţionalei din Kosovo din 17 februarie 2024. În cele 4 meciuri de pe banca tehnică a reuşit 3 eşecuri şi o victorie.

Afla mai multe despre: selecţioner kosovoromâniamircea lucescu 

viewscnt
Articole similare