Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"N-am vorbit". Mihai Stoica dezvăluie tensiuni între el şi Gigi Becali, la FCSB! Contrele care au dăunat: "Eu am ieşit prost, doar nu patronul!" | EXCLUSIV

"N-am vorbit". Mihai Stoica dezvăluie tensiuni între el şi Gigi Becali, la FCSB! Contrele care au dăunat: "Eu am ieşit prost, doar nu patronul!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica (58 de ani) a recunoscut că a avut o perioadă scurtă de timp, după eliminarea din Europa, în care n-a vorbit cu Gigi Becali. Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB a dezvăluit tensiunile dintre el şi omul de afaceri din Pipera.

Mihai Stoica şi Gigi Becali s-au "înţepat" prin intermediul presei, câteva zile după eliminarea suferită de FCSB în faţa danezilor de la Nordsjaelland. Cei doi s-au contrat în privinţa lungimii şi intensităţii antrenamentelor de la FCSB şi a rezultat o perioadă în care cei doi nu şi-au vorbit.

Tensiuni Mihai Stoica - Gigi Becali la FCSB: "N-am vorbit!"

Eliminarea FCSB din cupele europene a agitat apele la echipa "roş-albastră", dar era normal să se întâmple asta, consideră Mihai Stoica. MM a dezvăluit că după eliminare, ţinând cont şi de contrele vis a vis de pregătirea jucătorilor de la FCSB, cei doi nu şi-au vorbit câteva zile.

Totuşi, problemele dintre ei s-au rezolvat: "Nu pot fi tensiuni între mine şi Gigi, eu sunt angajatul lui.  Era clar că s-a agitat, am ieşit cum am ieşit, oribil cu Karagandy, dar nu suntem obişnuiţi să ieşim înainte de play-off. Plecam cu şansa a doua, dar în continuare susţin că noi am fost dezavantajaţi cu Nordsjaelland. Puteam să ne şi calificăm.

Nu sunt tensiuni, a fost o perioadă în care n-am prea vorbit, a fost Gigi puţin supărat pe mine, chiar a avut dreptate. (...) Lucrurile s-au rezolvat, vorbim, da. Acum am închis telefonul cu Gigi. Da, au mai existat pentru că eu câteodată nu ştiu să-mi cenzurez anumite reacţii şi ies prost din toată treaba asta. Că n-o să iasă prost patronul", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicagigi becalifcsbtensiuni 

viewscnt
Articole similare