You are here:

„N-aş fi crezut niciodată în băiatul ăsta!” Experţii şi-au scos pălăria în faţa eroului improbabil din meciul cu Slovacia

„N-aş fi crezut niciodată în băiatul ăsta!” Experţii şi-au scos pălăria în faţa eroului improbabil din meciul cu Slovacia
Comentarii

Ianis Hagi a fost lăudat de Bogdan Cosmescu şi Basarab Panduru după meciul cu Slovacia.

Experţii l-au scos în evidenţă după Slovacia - România: „N-aş fi crezut niciodată!”

Ianis Hagi a fost titularizat de Edi Iordănescu în locul lui Denis Man, iar jucătorul celor de la Rangers a făcut diferenţa. Mijlocaşul ofensiv a obţinut lovitura de la 11 metri executată de Răzvan Marin, iar meritul calificării îi aparţine în mare măsura şi lui.

În direct la Prima Sport, atât Bogdan Cosmescu, cât şi Basarab Panduru l-au remarcat pe Ianis Hagi şi au avut doar cuvinte de laudă pentru acesta.

„Mi-a plăcut inspiraţia lui Iordănescu cu Ianis Hagi, nu aş fi crezut niciodată! Mi s-a părut că a fost cel mai bun jucător al nostru. Şi Raţiu mi s-a părut bun, dar în repriza a doua nu mi s-a mai părut.

Ianis Hagi însă a făcut nişte chestiuni extraordinare. Să obţii penalty-ul acela din nimic, bă, din nimic, plus alte câteva incursiuni. Mi-a plăcut mult inspiraţia lui Iordănescu”, a spus Bogdan Cosmescu, la Prima Sport.

„Da, nici eu nu credeam aşa ceva. Credeam că va juca Man. părea că este punct fix acolo, dar uite că <<regele mic>> a jucat ce trebuie, a scos şi acel penalty, e bine”, a spus şi Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: romaniaslovaciaeuroianis hagi 

viewscnt
Articole similare