adplus-dvertising
You are here:

"N-au ce să caute la noi, să-şi caute alte meserii!". Mihai Stoica, mesaj categoric pentru jucătorii de la FCSB deranjaţi de criticile lui Gigi Becali | EXCLUSIV

"N-au ce să caute la noi, să-şi caute alte meserii!". Mihai Stoica, mesaj categoric pentru jucătorii de la FCSB deranjaţi de criticile lui Gigi Becali | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (56 de ani), managerul FCSB, a avut un mesaj categoric pentru jucătorii de la echipă care sunt sunt deranjaţi de criticile lui Gigi Becali de la TV. Oficialul roş-albaştrilor a spus că fotbaliştii care sunt supăraţi pentru criticile patronului nu au ce căuta la echipă.

"N-au ce să caute la noi, să-şi caute alte meserii!". Mihai Stoica, mesaj categoric pentru jucătorii de la FCSB deranjaţi de criticile lui Gigi Becali

Plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB e asociată cu revenirea "la normalitate" la FCSB, având în vedere obiceiurile ştiute ale patronului Gigi Becali. Vis a vis de criticile pe care acesta le aduce jucătorilor la TV, Mihai Stoica a spus că fotbaliştii care sunt deranjaţi că Becali îi face praf la TV trebuie să plece de la echipă şi să-şi caute alte meserii.

"I-a criticat în public mereu, nu numai acum. Bineînţeles că e o problemă. Dacă jucătorii nu pot evolua la cei mai buni parametri pentru că-i critică Gigi, au o problemă. Înseamnă că n-au ce căuta la FCSB. La noi e presiune mare. Dacă tu crezi că Budescu e afectat de criticile lui Gigi, te înşeli amarnic. Să se ducă să-şi caute alte meserii dacă îi afectează criticile. Care-i problema?

Edi a fost deranjat că Gigi a avut nişte remarci acide la adresa jocului. Pe mine m-a făcut praf de multe ori. Eram vinovat că n-au venit Deac, Burcă.  Dacă Cristea e marcat de o delcaraţie a lui Gigi Becali, n-are ce să caute, serios că nu are ce să caute", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

În locul lui Edi Iordănescu, la FCSB a fost instalat Toni Petrea ca antrenor, tehnicianul care a stat pe banca roş-albaştrilor şi în trecut.

viewscnt
Articole similare