Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”N-au nicio şansă cu ei doi!” Bogdan Cosmescu, neimpresionat de transferurile lui Gigi Becali: ”Este principala problemă la FCSB”

”N-au nicio şansă cu ei doi!” Bogdan Cosmescu, neimpresionat de transferurile lui Gigi Becali: ”Este principala problemă la FCSB”galerie foto

Superliga

Comentarii

FCSB a cucerit titlul de campioană după nouă ani de secetă, iar Gigi Becali visează să ajungă în grupele Ligii Campionilor.

Roş-albaştrii l-au semnat deja pe Kiki, fundaş ce a câştigat titlul cu Farul în urmă cu două sezoane, iar Gigi Becali a întărit şi compartimentul defensiv, care se va subţia odată cu plecarea lui Florinel Coman în Qatar.

După Kiki, roş-albaştrii s-au înţeles cu Universitatea Cluj pentru transferul lui Daniel Popa, care va fi prezentat, cel mai probabil, în următoarele săptămâni. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

FCSB îi va plăti Universităţii Cluj suma de 300.000 de euro în schimbul lui Daniel Popa, echivalentul clauzei pe care o are atacantul în contract.

Bogdan Cosmescu a analizat transfeurile făcute de FCSB şi nu le dă nicio şansă roş-albaştrilor în UCL

Nu am văzut niciuna dintre ele jucând.  Principala problemă a FCSB-ului este campania de achiziţie de până acum. Cu Kiki şi Daniel Popa nu ştiu cum poţi ajunge în grupele Champions League. 

Ar trebuie ca în următoarele două săptămâni să mai aducă pe cineva”, a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Basarab Panduru a comentat posibilii adversari pe care FCSB îi poate întâlni în primul tur al calificărilor pentru grupele UEFA Champions League. 

Fostul component al ”Generaţiei de Aur” este de părere că singurul oponent ce i-ar putea pune probleme FCSB-ului este Ordabasy, echipă ce a câştigat campionatul în Kazahstan şi care în trecut a jucat cu FC Botoşani.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

”Ordabasy este o problemă. Te duci până acolo, teren sintetic... Cu cei din Albania (n.r. Egnatia) nu ştiu dacă vei avea probleme acasă”, a adăugat Panduru.

 

 

Afla mai multe despre: bogdan cosmescuchampions leaguefcsb 

viewscnt
Articole similare