Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”N-avem experienţă. Mă aşteptam să fie greu”. Ianis Hagi, primele concluzii după eşecul cu Belgia. Unde se putea face mai mult

”N-avem experienţă. Mă aşteptam să fie greu”. Ianis Hagi, primele concluzii după eşecul cu Belgia. Unde se putea face mai mult

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 2-0, de selecţionata Belgiei, într-un meci disputat la Koln, în etapa a doua a grupei E de la Euro 2024.

Ianis Hagi, după Belgia - România

Ca urmare a acestui rezultat, calificarea în optimile de finală se va decide în ultima etapă a grupelor. România este lider în clasamentul grupei, dar toate cele patru echipe au câte trei puncte.

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, sâmbătă seară, că este mulţumit de evoluţia tricolorilor la meciul cu Belgia, subliniind că aceştia au dat tot ce au putut. El a mai spus că meciul cu Slovacia, decisiv pentru calificarea în optimi la Euro-2024, este momentul adevărului pentru toată lumea.

Ianis Hagi a vorbit despre meciul disputat azi în Germania.

”Mă aşteptam să fie dificil pentru că suntem la CE şi din păcate n-avem experienţa unui CE la nivel de seniori faţă de Belgia, Portugalia, Germania, etc. Mă aşteptam să fie greu.

Am avut sentimentul ca puteam mai mult, suntem în cârţi, vrem să trecem de grupe, câştigăm ultimul meci şi ne îndeplinim obiectivul, vrem să câştigăm, responsabilitate, cred ca acesta este cuvântul potrivit, fie că vorbim de CE sau de un meci amical.

Trebuie să analizăm, să ne vedem şi defectele, trebuie să analizăm şi defectele lor, cine o să greşească mai puţin probabil o să castige meciul.

Incredibil, suporterii sunt de nota 10, niciodată nu va fi meci la acest CE la care vom pierde în tribune”, a declarat Hagi.

În grupa E toate echipele au câte trei puncte, iar România conduce, cu golaveraj 3-2. Ultima etapă a grupelor a devenit astfel decisivă. România are nevoie de victorie sau de egal cu Slovacia, partidă care se va disputa miercuri, la Frankfurt.

Echipele care au evoluat:

  • BELGIA: Casteels – Castagne, Faes, Vertonghen – Doku (Carrasco 72), Tielemans (Mangala 72), Onana, Theate (Debast 77) – De Bruyne, Lukaku, Lukebakio (Trossard 56). SELECŢIONER: Domenico Tedesco
  • ROMÂNIA: Niţă – Raţiu (Sorescu 90), Drăguşin, A. Burcă, Bancu – M. Marin (Olaru 68) – Man, M. Marin, Stanciu, Mihăilă (I. Hagi 68) – Drăguş (Alibec 81). SELECŢIONER: Edward Iordănescu

Afla mai multe despre: nationala românieiianis hagibelgia 

viewscnt
Articole similare