You are here:

N-o să ghiceşti niciodată! Care este sportul preferat al lui Cristiano Ronaldo: ”Joc aproape mereu. Sunt cel mai bun”

N-o să ghiceşti niciodată! Care este sportul preferat al lui Cristiano Ronaldo: ”Joc aproape mereu. Sunt cel mai bun”

Juventus

Comentarii

Partea în care Cristiano Ronaldo spune despre el că este ”cel mai bun” ai fi putut s-o anticipezi, dar sportul în care CR7 se consideră lider nu l-ai fi intuit absolut niciodată.

Proaspăt transferat la Juventus, acolo unde are ca obiectiv principal câştigarea Ligii Campionilor, Cristiano Ronaldo a vorbit şi despre momentele pe care nu le petrece pe terenul de fotbal.

Starul portughez nu ratează nicio gală importantă din UFC şi joacă de fiecare dată ping-pong. Mai exact, nu doar că joacă, dar CR7 se declară şi cel mai bun... din gaşca sa de prieteni, cel mai probabil :)

Mă uit la UFC, în general la galele importante. Îmi place şi tenisul, mă uit când am timp şi la meciuri de baschet, dar cel mai mult îmi place să mă joc tenis de masă. Sunt cel mai bun, aş fi putut avea o carieră strălucită. Ping-pong-ul este practic al doilea meu sport”, a glumit Cristiano Ronaldo.

De curând, Patrice Evra a povestit cum s-a ataşat Ronaldo de tenisul de masă. A pierdut mai multe meciuri în cantonamentul lui Manchester United, iar apoi s-a pus pe antrenat.

L-am bătut toţi într-o zi, pe vremea când jucam la United, iar a doua zi şi-a cumpărat masă de ping-pong acasă. Venea de la fotbal şi începea să se antreneze. Într-o săptămână ne-a chemat pe la el şi ne-a bătut pe toţi”, a spus Evra.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldotenis de masa 

viewscnt
Articole similare