Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nadia Comăneci, mesaj din izolare. ''Mă concentrez pe un '20' perfect. Spălaţi-vă pe mâini!''

Nadia Comăneci, mesaj din izolare. ''Mă concentrez pe un '20' perfect. Spălaţi-vă pe mâini!''

Gimnastică

Comentarii

Fosta sportivă Nadia Comăneci îşi sfătuieşte fanii să se spele pe mâini cât de des se poate, în contextul pandemiei de coronavirus, ea menţionând că acum se concentrează pentru „un 20 perfect”, şi anume durata unei spălări corecte pe mâini.

"Există câteva lucruri simple pe care le putem face cu toţii. Zecele perfect a fost un număr important pentru viaţa mea, dar acum mă concentrez pe un "perfect 20". Spălaţi-vă pe mâini timp de 20 de secunde de fiecare dată, cu apă caldă şi săpun şi cât de des puteţi. E uşor, dar trebuie să ne amintim să o facem. Să fim în siguranţă şi să fim sănătoşi!", a fost mesajul Nadiei.

Sfatul Nadiei vine din partea membrilor Academiei Laureus, din care românca face parte. „Din partea noastră, membrii Academiei Laureus”, notează fosta gimnastă.

Vocea Nadiei este una extrem de importantă în lumea sportului şi pentru iubitorii sportului. Încă de la începutul epidemiei, cea mai mare gimnastă a României din toate timpurile, a transmis mesaje importante.

Cu două săptămâni în urmă, Nadia a precizat că fiecare persoană are o mare responsabilitate şi că virusul poate fi combătut “doar împreună”.

“Acum este un moment extrem de important şi fiecare avem o mare responsabilitate faţă de noi, faţă de familie, faţă de cei dragi şi faţă de cei din jurul nostru. Să ne spălăm foarte des şi foarte bine pe mâini şi să evităm locurile aglomerate. Doar împreună putem combate acest virus. Vă doresc multă, multă sănătate”, a spus fosta gimnastă tot printr-un mesaj pe Twitter.

Afla mai multe despre: coronavirusnadia 

viewscnt
Articole similare