You are here:

Nadia Comăneci, revenire de senzaţie în sportul românesc. La ce club de mare tradiţie se va implica | EXCLUSIV

Nadia Comăneci, revenire de senzaţie în sportul românesc. La ce club de mare tradiţie se va implica | EXCLUSIV

Gimnastică

Comentarii

CS Dinamo dă o lovitură uriaşă în sportul românesc! Clubul bucureştean a bătut palma cu cu Nadia Comăneci pentru a se alătura proiectelor sale.

Nadia Comăneci revine în sportul românesc!

Concret, din informaţiile obţinute pe surse de Orange Sport, Nadia Comăneci colaborează cu CS Dinamo Bucureşti pe un proiect de high tech.

"I-am invitat pe cei de la Dinamo să vină la Oklahoma, avem acolo o Universitate foarte puternică. Se poate face un schimb de experienţă pe partea tehnologică, iar eu sunt dispusă să colaborez cu orice club din România, însă cei de la Dinamo au fost primii care au făcut acest pas către o colaborare" , a spus Nadia Comăneci.

Totuşi, Nadia are şi opţiunea de a prelua orice altă funcţie îşi doreşte, iar lovitura de imagine dată de Ionuţ Popa, preşedintele clubului CS Dinamo, este una de proporţii! Roş-albii s-au distanţat de rivalii bucureşteni în mai multe sporturi, iar aducerea Nadiei este o nouă mutare de geniu, mai ales pentru secţia de gimnastică, dar nu numai. Clubul Sportiv Dinamo a dus la cele mai înalte cote performanţele la nivelul României, iar asta graţie preşedintelui Ionuţ Popa şi a echipei sale manageriale.

Nadia Comăneci a fost în numeroase rânduri prezentă alături de gimnastele României la competiţiile de top, oferind sfaturi şi sprijinindu-le moral de fiecare dată când a fost nevoie. Revenirea ei în sportul românesc reprezintă cu siguranţă un câştig semnificativ pentru gimnastica românească, ramură care a dat din nou semne de viaţă prin rezultatele obţinute la Jocurile Olimpice de la Paris.

  • Material realizat de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: nadia comanecics dinamopresedinte 

viewscnt
Articole similare