Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nae Constantin, asaltat de jucătorii Petrolului după promovare. Mesajul antrenorului: ”Aşteptăm şi de la birouri să primim susţinere” | VIDEO

Nae Constantin, asaltat de jucătorii Petrolului după promovare. Mesajul antrenorului: ”Aşteptăm şi de la birouri să primim susţinere” | VIDEO

Fotbal intern

Comentarii

Nae Constantin a reacţionat după promovarea Petrolului şi a fost asaltat de jucători la flash-interviu.

Petrolul Ploieşti a promovat matematic în Liga 1 după ce s-a impus în faţa celor de la Concordia Chiajna, scor 2-0. Mario Bratu a fost eroul formaţiei din Ploieşti.

Nae Constantin, asaltat de jucătorii Petrolului după promovare. Mesajul antrenorului: ”Aşteptăm şi de la birouri să primim susţinere” | VIDEO

La finalul meciului de pe ”Ilie Oană”, fani au intrat pe teren şi au sărbătorit alături de jucători şi de staff-ul tehnic performanţa reuşită de gruparea prahoveană.

Nae Constantin este antrenorul care a ajutat-o pe Petrolul să revină după şase ani pe prima scenă a fotbalului românesc.

La flash-interviul susţinut după meci, tehnicianul de 48 de ani a fost asaltat de jucătorii Petrolului penrtru a celebra promovarea în Liga 1.

De asemenea, Constantin a atras atenţia conducerii clubului, care trebuie să susţină echipa, una care şi-a îndeplinit obiectivul de a reveni în prima divizie.

”Ceva de neuitat, un sezon inceput in condiţii speciale, încheiat în condiţii speciale. La început nici eu nu îmi puneam mari speranţe, finanţarea s-a pierdut, multă lume a fost reticentă, nici nu mai contează. 

Am avut problemele noastre, era normal să fie o cădere. Noi în teren ne-am făcut treaba. Aşteptăm şi de la birouri să primim susţinerea necesară. 

Scurta carieră de antrenor principal e antrenor şi pentru mine, dar e mai important pentru Petrolul şi oraşul Ploieşti.

(n.r. vin jucătorii peste el. E prima oară când vă văd zâmbind) Păi e prima oară când am promovat. Se zicea 'că gata am promovat' şi am zis 'aveţi răbdare, că e departe şi a fost destul de departe'”, a declarat Nae Constantin, după meci.

Afla mai multe despre: petrolulnae constantin 

viewscnt
Articole similare