Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nae Constantin, dezamăgit de jucătorii săi: "Eu niciodată nu cer aşa ceva. Probabil e boala fotbalului românesc"

Nae Constantin, dezamăgit de jucătorii săi: "Eu niciodată nu cer aşa ceva. Probabil e boala fotbalului românesc"

Petrolul

Comentarii

Petrolul şi Sepsi au remizat, scor 1-1, în etapa a treia din Superligă. Acum, pentru echipa din Sf. Gheorghe, urmează meciul cu Djurgarden, din turul trei preliminar al Conference League.

"Băieţii au reacţionat foarte bine, am egalat şi chiar am fost aproape de victorie. Sunt mulţumit, chiar dacă am luat un singur punct. Am jucat împotriva unei echipe bune.

Cred că noi am fost mai aproape de victorie, am ratat şi un penalty în prima repriză, din păcate, dar sunt mulţumit si cu acest punct. Urmează meciul din Europa, întâlnim echipa de pe primul loc din Suedia, o echipă care a jucat deja 16 meciuri în campionat.

E clar că ei stau foarte bine din punct de vedere fizic, sperăm să trecem de ei, dar ştim că ne aşteaptă meciuri foarte grele" , a declarat Cristiano Bergodi.

"Am câştigat un punct, meciul a fost echilibrat, am condus cu 1-0 şi am ceva regrete că n-am reuşit să ţinem până la final de acest scor. Nu cred că am fi meritat victoria, pentru că Sepsi e o echipă foarte bună şi a avut ocazii.

Cred că ne-am speriat puţin că am fi putut câştiga, după ce am marcat. Probabil e boala fotbalului românesc în momentul în care conducem să trecem să ne apărăm, eu niciodată nu cer aşa ceva" , a spus antrenorul Petrolului, Nae Constantin.

Petrolul - Sepsi 1-1

Petrolul Ploieşti a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu Sepsi, într-un meci din etapa a treia a Superligii, în care oaspeţii au ratat un penalty.

Sepsi a ratat un penalty în minutul 26, prin Matei.

Au marcat Tamaş ’62 pentru Petrolul şi Tudorie ’84 pentru oaspeţi.

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare