Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naomi Osaka, dărâmată la conferinţa de presă. A început să plângă din senin: "Nici nu ştiu de ce plâng. Nu ştiu ce se întâmplă”

Naomi Osaka, dărâmată la conferinţa de presă. A început să plângă din senin: "Nici nu ştiu de ce plâng. Nu ştiu ce se întâmplă”

Tenis

Comentarii

Naomi Osaka a devenit liderul clasamnetului WTA, după ce a câştigat Australian Open şi a depăşit-o pe Simona Halep în clasament.

După acest moment jucătoarea niponă a suferit o cădere abruptă. S-a despărţit de antremorul său, Sascha Bajin, şi a fost eliminată de Kristina Mladenovic, cu scorul de 6-3, 6-3, în turul al doilea al turneului de la Dubai.

"Nici nu ştiu de ce plâng. Nu ştiu ce se întâmplă. Nu cred că înţeleg unde sunt. Anul trecut nu eram nici măcar pe aproape de acest loc. Oamenii nu-mi dădeau atenţie, iar acum sunt toţi ochii pe mine. E o situaţie cu care nu sunt confortabilă", a afirmat Osaka.

Comentarii venite din exterior, după despărţirea de Sascha Bajin au afectat-o pe jucătoare de tenis.

"Nu am putut trece peste reacţii. Acest rezultat vine ca urmare a acelor reacţii. Sunt destul de sigură ca, peste ceva timp, veţi înceta să vorbiţi despre asta. Deocamdată, însă, este cea mai mare ştire din tenis, cred. Este un pic cam greu, pentru că simt că oamenii se uită la mine şi nu într-un mod bun", a afirmat Osaka.

Osaka şi Bajin lucrau împreună din 2017. În primul an de colaborare a lui Bajin cu Osaka, sportiva japoneză a câştigat primul său titlu WTA, la Indian Wells, şi primul său trofeu de grand slam, la US Open.

De asemenea, ea a ajuns alături de Bajin de la numărul 68 mondial, la numărul 1 mondial, după victoria de la Australian Open.

Afla mai multe despre: tenisnaomi osakawta 

viewscnt
Articole similare