Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Napoli nu va mai transfera jucători care vor să meargă la Cupa Africii pe Naţiuni: ”Suntem idioţii care plătim salariile pentru a-i trimite să joace pentru alţii!”

Napoli nu va mai transfera jucători care vor să meargă la Cupa Africii pe Naţiuni: ”Suntem idioţii care plătim salariile pentru a-i trimite să joace pentru alţii!”

Serie A

Comentarii

Napoli va angaja noi jucători africani doar dacă acceptă să nu participe la Cupa Africii a Naţiunilor, competiţie organizată de obicei în sezon, a afirmat preşedintele clubului italian, Aurelio de Laurentiis.

Napoli nu va mai transfera jucători care vor să meargă la CAN; De Laurentiis: Suntem idioţii care plătim salariile pentru a-i trimite să joace pentru alţii

”Suntem idioţii care plătim salariile pentru a-i trimite să joace pentru alţii!”

”Nu-mi mai vorbiţi despre fotbalişti africani. Le doresc numai bine, dar ori îmi semnează o renunţare pentru a participa la Cupa Africii, ori altfel (...) nu o să-i am niciodată la dispoziţie”, a spus liderul napolitan în cadrul unui program difuzat marţi seară de site-ul economic, Wall Street Italia.

"Suntem idioţii care plătim salariile pentru a-i trimite să joace pentru alţii”, a adăugat preşedintele de la Napoli.

În timpul ultimului CAN, în ianuarie şi februarie, gruparea Napoli a fost lipsită de câţiva jucători importanţi din lot, inclusiv fundaşul lor senegalez Kalidou Koulibaly, care a plecat la Chelsea în această vară, şi mijlocaşul camerunez Frank Zambo-Anguissa.

Cluburile, angajatoare ale jucătorilor, au obligaţia de a-şi lăsa internaţionalii să se alăture selecţiilor lor în perioadele internaţionale guvernate de Federaţia Internaţională (Fifa).

Afla mai multe despre: napoli-serie a-cupa africii pe naţiuni 

viewscnt
Articole similare