Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Napoli şi-a minimizat şansele la titlu după rezultatul dezastruos cu Fiorentina. Chiricheş a fost rezervă

Napoli şi-a minimizat şansele la titlu după rezultatul dezastruos cu Fiorentina. Chiricheş a fost rezervă

Serie A

Comentarii

Napoli mai avea speranţe la tiltu după victoria cu Juventus de săptămâna trecută. Acestea aveau să se încheie astazi, după înfrângerea împotriva Fiorentieni la scor de neprezentare.

Napoli a fost obligată să joace în 10 oameni din minutul 8, după ce Koulibaly l-a faultat pe Giovanni Simeone, fiul lui Cholo. Iniţial arbitrul i-a acordat cartonaş galben lui Koulibaly şi lovitură de pedeapsă pentru Fiorentina. Decizia a fost schimbată imediat, cu ajutorul sistemului VAR, cu un cartonaş roşu şi o lovitură liberă.

Fiorentina a ştiut să profite de jucătorul în minus al echipei Viola, iar Giovanni Simeone a reuşit tripla în minutele 34, 62 şi 94. Astfel, Fiorentina îi lasă pe napoletani fără şanse la titlu, care rămân la patru puncte distanţă faţă de Juve cu trei etape înainte de final.

Chiricheş nu a fost folosit de antrenorul Maurizio Sarri în duelul cu Fiorentina. Napoli se confruntă cu o situaţie dificilă, iar ultima ei şansă este ca Juve să nu obţină un rezultat pozitiv cu Roma peste două etape.

articol scris de Alexandru Duna

Afla mai multe despre: napolifiorentinaserie achiriches 

viewscnt
Articole similare