Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Năstase, interzis la meciul României! "Se judecă diferit! Le susţin pe fete de la hotel!"

Năstase, interzis la meciul României! "Se judecă diferit! Le susţin pe fete de la hotel!"

Tenis

Comentarii

Fed Cup | România - Canada se vede LIVE pe Telekom Sport, sâmbătă, de la 13:00.

Ilie Năstase nu va putea urmări de la faţa locului confruntarea pe care echipa feminină a României o dispută în compania Canadei, în primul tur al Grupei Mondiale II, fiind suspendat de ITF după incidentele de la meciul cu Marea Britanie, din aprilie anul trecut.

Năstase a contestat suspendarea primită (până în decembrie 2020), însă nu a primit încă niciun răspuns şi spune că nu va avea voie să fie în sala din Cluj.

Noul căpitan nejucător al echipei României este Florin Segărceanu.



Fostul lider mondial din ATP susţine în continuare că ITF aplică un dublu standard şi se arată convins că suspendarea sa nu ar fi fost atât de drastică dacă ar fi fost în continuare jucător activ şi în vârful ierarhiei ATP.

"Trebuia să fie o audiere la finalul lunii ianuarie, dar nu s-a mai întâmplat nimic. Ne punem şi noi întrebări. Sunt niste judecători care se ocupă. M-au audiat pe mine, iar acum văd că mai dureaza. Nu ştiu ce se întâmplă. Sincer, nici nu ştiu ce să mă mai aştept după ce mi-au dat atâţia ani.

Poate ca se judecă diferit. Pentru acelaşi lucru, Serena a luat doi ani fără suspendare, în timp ce eu am primit o pedeapsa cu o suspendare ce a intrat în vigoare. Probabil că dacă eram numarul 1, şi nu doar antrenor şi la vârsta asta, nu luam atât.

Nu mă mai întorc. Eu am fost rugat de domnul Ţiriac şi de fete să vin atunci. Chiar nu eram pregatit să fac treaba asta. Dar dacă m-au rugat, am zis să o fac. Am fost voluntar, nu am fost plătit, nu am fost angajat de Federaţie, nimic.

Nu pot să merg la meci. Până nu se dă decizia, nu am voie în sală. O să merg la Cluj, dar n-am voie la stadion. O să stau la hotel şi o să le susţin de acolo
", a spus Nastase pentru ziare.com.
 

Afla mai multe despre: ilie nastasefed cupromaniacanada 

viewscnt
Articole similare