You are here:

Naşul lui ”Bocciu” face acuzaţii halucinante! Rapid, incriminată pentru ”peste 30 de blaturi”: ”S-au trântit toate! Săpunaru? Principalul făptaş”

Naşul lui ”Bocciu” face acuzaţii halucinante! Rapid, incriminată pentru ”peste 30 de blaturi”: ”S-au trântit toate! Săpunaru? Principalul făptaş”galerie foto

Superliga

Comentarii

Vlad Baltazar, un renumit suporter rapidist, a făcut câteva dezvăluiri incredibile despre câteva partide ale Rapidului din ultimii ani, despre care susţine că au fost ”aranjate”.

Vlad Baltazar, naşul lui Liviu Ungurean, alis Bocciu, fostul lider al Peluzei Nord, a vorbit pe canalul de YouTube Ultra' România despre mişcările de trupe prin care a trecut Rapid de la momentul revenirii în Superliga, consemnat în 2021 şi i-a acuzat pe jucători, dar şi pe Mihai Iosif, la participarea la meciuri ”necurate”.

După spusele lui Baltazar, totul a început la un meci din Cupa României din faza optimilor, când giuleştenii au fost eliminaţi de Poli Timişoara, echipă ce activa în eşalonul secund la momentul respectiv.

Fanul rapidist a fost convins de faptul că Rapid ”a trântit partida respectivă”, cu ştirea lui Mihai Iosif, tehnician ce ocupa funcţia de antrenor principal la acea vreme, dar şi a conducerii, în speţă Victor Angelescu.

Acuze peste acuze lansate de Vlad Baltazar: ”Miţă Iosif şi complicii său au trântit meciul cu Poli Timişoara”

Eliminarea din Cupa României a venit în urmă cu trei ani ca un şoc pentru suflarea vişinie, care îşi punea mari speranţe în favoriţi în vederea câştigării competiţiei şi, implicit, participarea în cupele europene, după ce echipa înregistrase o scădere de formă în Superliga.

”Povestea este veche. Dacă vrei, dăm înapoi filmul de la Miţă Iosif. Hai să ne întoarcem la meciul pe care acesta l-a trântit împreună cu alţi complici de ai săi, 0-2 în Cupă, cu Poli Timişoara, iar de acolo a urmat un lung şir de meciuri lăsate de FC Rapid Bucureşti şi cine le-a lăsat, este o altă discuţie, este o bandă mai mare.

S-au lăsat multe meciuri cu Miţă Iosif, cu ştirea sa întodeauna, cu ştirea conducerii şi cu ştirea altor persoane.

După aceea, din pricina rezultatelor nasoale, a fost dat afară Miţă Iosif şi a venit Adrian Mutu. Un tip care îmi este antipatic, infatuat şi care nu avea nicio legătură cu spiritul Rapidului”, a spus Vlad Baltazar.

Cum ar fi acţionat ”grupul de pariori” de la Rapid sub comanda lui Adi Mutu

După plecarea lui Iosif, Adi Mutu a fost instalat pe banca Rapidului şi a petrecut aproape un an şi jumătate pe banca formaţiei giuleştene.

După spusele lui Baltazar, jucătorii acuzaţi că ar fi implicaţi în trucare de meciuri de la Rapid ş-au continuat activitatea, însă fără ştirea ”Briliantului”, care ar fi pus piciorul în prag dacă ar fi aflat.

Cu toate acestea, suporterul rapidist nu l-a menajat pe fostul atacant al Fiorentinei pentru decizia de a pleca la Neftci Baku, cu câteva zile înainte de startul sezonului din Superliga.

”El (n.r. Adrian Mutu) nu a lăsat meciuri. Era atât de infatuat Adrian Mutu, încât jucătorii au lăsat meciuri fără ştirea lui, fiincă fiind prea infatuat, ar fi putut să-i blocheze şi atunci ei lăsau meciuri în brigada lor veche, conducere, fotbalişti....

S-au făcut blaturi cu Mutu, da, dar fără ştirea lui, pe sub el. Mutu era ocolit, dar se ajungea la acelaşi rezultat.

Mutu a plecat într-o laşitate extremă, înainte să înceapă campionatul cu 5-6 zile. A primit un pachet de ţigări şi ne-a lăsat cu chiloţii în vine, cu transferurile făcute pentru el”, a adăugat Baltazar.

Dezvăluirea care agită apele în Giuleşti: ”Săpunaru? Principalul făpătaş! Nu putea fi blat fără ştirea lui”

De asemenea, Vlad Baltazar a făcut o destănuire ce i-a pus pe gânduri pe fanii Rapidului. Naşul lui Bocciu a susţinut că Săpunaru, idolul tribunelor din Giuleşti, ar fi primul pe lista oamenilor din club ce ar fi participat la trucare de meciuri, alături de Daniel Niculae, fostul preşedinte.

”(n.r. În ”reţeaua” asta de blatişti este şi Săpunaru băgat?) Dacă e băgat?! A fost principalul făptaş. Nu se putea să fie blat fără ştirea lui. Era liderul vestiarului. A fost protagonistul princiapal.

Daniel Niculae m-a dat în judecată pentru că l-am făcut ”şeful grupului infracţional”

Săpunaru era şeful de echipă, care făcea lucrarea. Nu se putea face blat fără Săpunaru şi în ultimii ani s-au făcut peste 30 de meciuri vândute”, a concluzionat Vlad Baltazar.

Cine este Vlad Baltazar

Vlad Baltazar este un suporter fanatic al Rapidului şi una dintre cele mai cunoscute voci din rândul suflării alb-vişinii.

Acesta a renunţat în urmă cu trei ani să mai vină la meciurile echipei favorite, fiind convins că giuleştenii au început să participe la meciuri trucate.

De asemenea, Vlad Baltazar este naşul lui ”Bocciu” şi un apropiat al lui Gigi Corsicanu.

Despre posibila implicare a clubului Rapid în meciuri pentru pariuri sportive a scris şi Costin Ştucan, pentru iamsport.ro.

(foto: Vlad Baltazar, alături de Cristiano Bergodi, fostul antrenor al Rapidului)

 

 

 

Afla mai multe despre: superligarapidvlad baltazarbocciusăpunarudaniel niculae 

viewscnt
Articole similare