Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naţionala Olandei şi-a găsit antrenor după despărţirea de Frank de Boer! Un fost câştigător al Ligii Campionilor, gata de a prelua echipa

Naţionala Olandei şi-a găsit antrenor după despărţirea de Frank de Boer! Un fost câştigător al Ligii Campionilor, gata de a prelua echipa
Comentarii

Fostul antrenor de la Manchester United, Louis van Gaal, este foarte aproape de a reveni pe banca Olandei, el purtând deja negocieri cu Federaţia din Ţările de Jos (KNVB).

Olanda a fost eliminată prematur de la EURO, iar echipa îşi caută un nou selecţioner, după ce Frank de Boer a demisionat, săptămâna trecută. Acum, principalul favorit pentru a prelua postul rămas liber este van Gaal. 

"Dacă sunt întrebat, mă voi gândi la asta!"

"Dacă sunt întrebat, mă voi gândi la asta. Poziţia de selecţioner este foarte importantă pentru dezvoltarea şi inovaţia fotbalului din ţară", a răspuns van Gaal, chestionat pe tema posibilei sale reveniri la cârma naţionalei Olandei. 

Fostul câştigător al Ligii Campionilor cu Ajax în sezonul 1994-1995 a mai pregătit naţionala "Portocalei mecanice" în perioadele: 2000-2002 şi 2012-2014. În prima dintre acestea, el nu s-a calificat cu echipa la Cupa Mondială din 2002, dar a reuşit o campanie surprinzătoare la turneu final din Brazilia, în 2014, când a terminat cu Olanda pe locul 3.

"Ar fi incredibil dacă mi s-ar oferi şi a treia oară!"

"Mi s-a oferit postul a doua oară şi a fost mai mult decât o onoare. Ar fi incredibil dacă mi s-ar oferi şi a treia oară. În acest caz, va trebui să mă gândesc la asta, chiar dacă sunt pensionar", a mai spus tehnicianul în vârstă de 69 ani, conform site-ului NU.nl.

Olanda a fost eliminată în faza optimilor, la Budapesta, de către Cehia, scor 2-0. 

Afla mai multe despre: olanda- louis van gaal- frank de boer! 

viewscnt
Articole similare