Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naţionala plină de staruri căreia Gică Popescu nu îi dă nicio şansă să ajungă în finala Campionatului Mondial: ”Nu o văd pe ea să aibă şanse!” | EXCLUSIV

Naţionala plină de staruri căreia Gică Popescu nu îi dă nicio şansă să ajungă în finala Campionatului Mondial: ”Nu o văd pe ea să aibă şanse!” |  EXCLUSIV

Cupa Mondială

Comentarii

Gică Popescu a oferit un interviu pentru Orange Sport. Fostul jucător al naţionalei susţine că Portugalia nu are şanse să ajungă în finala Campionatului Mondial.

Cupa Mondială Qatar 2022 va avea loc în perioada 20 noiembrie - 18 decembrie, în Qatar. A 22-a ediţie a Cupei Mondiale e programată să ia startul pe 20 noiembrie, în Qatar, cu meciul de deschidere Qatar - Ecuador. 

Turneul final e primul din istorie organziat în zona arabă şi primul care se dispută pe perioada iernii. Cupa Mondială Qatar 2022 e ultima la care vor participa 32 de echipe, din 2026 urmând să fie primite 48 de echipe calificate.

Motivul pentru care Cupa Mondială Qatar 2022 se joacă pe perioada iernii este căldura din Qatar. Qatarul a primit dreptul de a organiza Cupa Mondială în decembrie 2010, după decizia Comitetului Executiv al FIFA, de la Zurich. Alegerea FIFA pentru găzduirea Cupei Mondiale a fost suspectată de corupţie la momentul respectiv.

Gică Popescu nu crede că Portugalia poate ajunge în finala Campionatului Mondial. Fostul jucător al naţionalei susţine că pe Cristiano Ronaldo ar putea să îl afecteze scandalul pe care l-a pornit la Manchester United.

”Nu o văd pe ea să aibă şanse!”

”Nu o văd pe Portugalia pentru că nici Cristiano nu mai e ce era acum câţiva ani, e pe final de carieră. Are şi acest scandal pe care l-a provocat. Foarte straniu, chiar înainte de turneul final, nu cred că avea nevoie de un final la naţională, cu un astfel de scandal în jurul său.  

Sper să nu-l afecteze, pentru că Ronaldo oricând poate să fie unul dintre jucătorii la care să te uiţi la un turneu final. Pe toţi ne-a surprins cu acest interviu incendiar. Putea să aştepte mondialul şi să aibă fix aceeaşi reacţie după mondial, şi-a ales un moment total nepotrivit”, a spus Gică Popescu, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: cupa mondială-qatar-gică popescu 

viewscnt
Articole similare