Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Naţionala României a ajuns în Lituania. De ce preşedintele Burleanu n-a plecat alături de delegaţia tricolorilor

Naţionala României a ajuns în Lituania. De ce preşedintele Burleanu n-a plecat alături de delegaţia tricolorilor
Comentarii

Reprezentativa României a aterizat, marţi seara, în capitala Lituaniei, acolo unde, joi, de la ora 21:45, va disputa al treilea joc din Liga Naţiunilor.

La capătul unui zbor de aproape două ore, tricolorii au fost întâmpinaţi de o vreme rece, 10 grade Celsius şi un vânt puternic.

Miercuri, pe stadionul LFF, de la ora 19:00, jucătorii lui Cosmin Contra vor susţine antrenamentul oficial. Faţă de lotul anunţat iniţial, Budescu nu a efectuat deplasarea, fiind indisponibil pentru ambele jocuri din această lună, atât contra Lituaniei, cât şi contra Serbiei.


Delegaţia tricolorilor a plecat deja spre Lituania. Joi, naţionala pregătită de Cosmin Contra va întâlni ţara gazdă, la Vilnius, în cea de-a treia etapă din Liga Naţiunilor.

Marele absent de la aeroport a fost chiar Răzvan Burleanu. Preşedintele FRF a susţinut, luni, o prezentare organizată de UEFA, la Londra, în faţa cursanţilor Djorkaeff, Mendieta, Gilberto Silva sau Kolo Toure şi n-a mai avut timp să se întoarcă la Bucureşti. Astfel, Burleanu va pleca direct de la Londra către Vilnius.

 

Afla mai multe despre: vilniusliga natiunilorromaniaburleanukolo touremendieta 

viewscnt
Articole similare