adplus-dvertising
You are here:

Naţionala României caută selecţioner. Anunţ dinspre FRF despre Edi Iordănescu | EXCLUSIV

Naţionala României caută selecţioner. Anunţ dinspre FRF despre Edi Iordănescu | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Plecarea lui Mirel Rădoi de pe banca naţionalei României s-a petrecut în acelaşi timp cu rezilierea amiabilă a contractului a lui Edi Iordănescu de FCSB. Dinspre Federaţia Română de Fotbal a venit o reacţie privind posibilitatea ca fiul fostului selecţioner să ajungă pe banca primei reprezentative.

FRF, despre Edi Iordănescu: "Are dreptate că nu l-a căutat nimeni"

Gigi Becali a ales să se despartă de Edi Iordănescu, cel despre care s-a scris că ar fi în vederile echipei naţionale a României. Totuşi, Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, a oferit o actualizare a situaţiei. 

"E bun, a câştigat titlul, a câştigat trofee. Are dreptate că nu l-a căutat nimeni, din ce ştiu eu. Din ce ştiu eu nimeni n-a fost căutat cât naţionala a avut selecţioner. Finalul contractului (n.r. - lui Mirel Rădoi) e pe 30 noiembrie", a declarat Andreo Vochin, pentru Telekom Sport. 

De asemenea, consilierul preşedintelui FRF a mai anunţat că şi-ar dori ca Mirel Rădoi să rămână pe banca tricolorilor şi a oferit câteva argumente în acest sens. 

"MM Stoica a zis că cele mai bune antrenamente le-a văzut la el. Nici acum nu înţeleg... Posibil are ceva la echipa naţională!", a susţinut Gigi Becali. 

La o zi distanţă după ce omul de afaceri a dat declaraţia, Iordănescu junior a dorit să precizeze că nu a fost contactat pentru a ocupa locul vacant lăsat de Mirel Rădoi. 

FRF va începe căutările pentru un nou selecţioner, după ce antrenorul din preliminarii a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2022. 

„Este ultima conferinţă de presă ca selecţioner. Am luat decizia, cred că e normală dacă nu am reuşit să mă clasez pe primele două locuri. Pentru mine lucrurile sunt clare, cred că este cel mai bun lucru pe care-l pot face, să-mi asum eşecul prin a nu continua. Nu există o demisie, contractul se încheie. Am luat decizia finală de a nu continua. Nu mi-a fost uşor. Le-am comunicat băieţilor”, a spus Rădoi la conferinţa de presă de după victoria cu Liechtenstein. 

 

viewscnt
Articole similare