Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Naţionala României făcea faţă la acest turneu final” Un fost internaţional are încredere în Rădoi: ”L-am susţinut şi îl susţin în continuare!”

”Naţionala României făcea faţă la acest turneu final” Un fost internaţional are încredere în Rădoi: ”L-am susţinut şi îl susţin în continuare!”

Echipa națională

Comentarii

Ion Vlădoiu a fost prezent la partida de pe Arena Naţională dintre Ucraina şi Austria

În opinia fostului internaţional, România ar fi făcut faţă la acest turneu final al Campionatului European: ”Eu cred că da (n.r făcea faţă), am văzut două echipe pe care le-am bătut, din pacate, dar asta  e, ăsta e fotbalul, va trebui să fim mai atenţi, nu ne-a fost de ajuns că am bătut Macedonia şi Austria, aveam nevoie de mai multe puncte, dar eu cred că avem jucători valoroşi, care joacă la un nivel mult mai bun decât cei ai Macedoniei sau Finlanda. Trebuie să avem răbdare” a spus Vlădoiu, acum preşedinte la FC Argeş.

Fostul atacant al naţionalei a completat: ”Avem un lot de jucători tineri, va trebui susţinut, pentru că dacă şi această generaţie nu va deveni ceea ce ne dorim noi, cu toţii, să ne calificăm la campionate europene şi mondiale, atunci avem foarte mult de aşteptat”. În plus, Vlădoiu se declară un susţinător al selecţionerului Mirel Rădoi: ”Eu am mare încredere în Rădoi, am fost unul dintre cei care l-au votat şi l-au susţinut pe Rădoi şi îl susţin în continuare. Sigur că el este un tip mai orgolios, dar este vorba de echipa naţională, ca selecţioner trebuie să mai asculţi şi alte sfaturi. E tânăr, are de învăţat, cred că va ajunge unul dintre cei mai buni antrenori.”

Vlădoiu despre fuziunea dintre Farul şi Viitorul Constanţa

Farul şi Viitorul au fuzionat, iar Gheorghe Hagi este noul antrenor al echipei de la malul mării: ”În primul rând, mă bucur pentru Gică Hagi. În al doilea rând, Constanţa este într-adevăr un oraş care merita un stadion nou şi cred că se va realiza şi la Costanţa, aşa cum şi noi la Piteşti ne dorim. Această fuziune nu poate fi decât benefică, pentru că cheltuielile sunt enorme în prima ligă, Gică Hagi a cheltuit foarte mulţi bani, şi cu academia, şi cu performanţele pe care le-a reuşit în prima ligă.” a spus Vlădoiu, prezent la partida de pe Arena Naţională dintre Ucraina şi Austria. 

Afla mai multe despre: jean vlădoiumirel rădoi 

viewscnt
Articole similare