You are here:

Naţionala României se va simţi ca acasă în Cipru! O ”mare galbenă” îi va aştepta pe tricolori. FRF estimează un număr uriaş de români

Naţionala României se va simţi ca acasă în Cipru! O ”mare galbenă” îi va aştepta pe tricolori. FRF estimează un număr uriaş de români

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României îşi continuă parcursul din Nations League. După două victorii în primele două partide, tricolorii vor avea parte de două deplasări în care pornesc favoriţi, cu Cipru, la Larnaca, şi cu Lituania, la Kaunas.

Pentru început, România va juca cu Cipru, sâmbătă, pe 12 octombrie, într-o partidă ce se va disputa probabil cu porţile închise, asta datorită suporterilor români.

Cu o săptămână înainte de meci, Federaţia Română de Fotbal a anunţat prin intermediul paginii oficiale de Facebook că sunt aşteptaţi aproximativ 4000 de fani români la meciul de la Larnaca, mai exact jumătate din capacitatea arenei pe care îşi dispută AEK meciurile de pe teren propriu.

Conform unor estimări neoficiale, peste 40.000 de români trăiau în anul 2019 în Cipru. Astfel, nu este niciun dubiu că suporterii tricolorilor vor domina fondul sonor şi le vor aduce un mare avantaj elevilor lui Mircea Lucescu.

”Zidul Galben”, prezent la Cipru - România! Vom avea 4000 de suporteri de susţinători

”GeneraţiaDeSuflet se reuneşte, ZidulGalben se reclădeşte! De azi începem pregătirea pentru meciurile din Cipru şi Lituania. Sunt două partide disputate în deplasare, fără a oferi ocazia jucătorilor şi publicului din ţară să se revadă.

Dar în Cipru sunt aşteptaţi aproximativ 4.000 de români, jumătate din capacitatea stadionului. În plus, în mediul online vom interacţiona din nou, vom lupta împreună şi vom da totul pentru încă 6 puncte în clasament pentru că în 2026 ne dorim din nou o vară ca cea de anul acesta. Europa ne-a cunoscut, vrem să ne facem cunoscuţi şi peste ocean!”, se arată în comunicatul FRF.

Afla mai multe despre: nations leagueechipa naţionalăromânia 

viewscnt
Articole similare