Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NBA a deschis o anchetă în cazul lui Ja Morant, acuzat de ameninţare cu arma. Starul lui Grizzlies a mai fost implicat şi-n alte scandaluri violente

NBA a deschis o anchetă în cazul lui Ja Morant, acuzat de ameninţare cu arma. Starul lui Grizzlies a mai fost implicat şi-n alte scandaluri violente

NBA

Comentarii

Baschetbalistul american Ja Morant, vedeta echipei Memphis Grizzlies din NBA, a fost suspendat pentru cel puţin două meciuri, după difuzarea unei înregistrări video pe Instagram în care apare ameninţând cu pistolul într-un bar de noapte, sâmbătă.

Morant "va fi absent din lotul echipei pentru cel puţin două meciuri", a transmis conducerea lui Memphis Grizzlies la câteva ore de la apariţia imaginilor.

"Noi suntem la curent cu imaginile postate pe reţelele de socializare care îl implică pe Morant şi vom ancheta cazul", a spus purtătorul de cuvânt al NBA, Mike Bass.

Sâmbătă seară, Morant şi-a exprimat scuzele într-un mesaj postat pe reţelele de socializare, afirmând "că îşi asumă întreaga responsabilitate pentru actele comise în noaptea precedentă".

Cotidianul Washington Post relatase miercuri un alt incident în care a fost implicat baschetbalistul, vara trecută, când a fost acuzat că a lovit şi ameninţat cu pistolul un tânăr de 17 ani.

Morant a fost acuzat că l-a lovit pe minor în mod repetat peste cap şi l-a trântit la pământ. Adolescentul a declarat ulterior poliţiei că Morant a intrat în casă şi a venit cu un pistol în buzunar.

La rândul său, Morant a depus o plângere la poliţie şi a susţinut că băiatul este cel care l-a ameninţat că îi va da foc la casă.

Pe data de 6 februarie, conform unor surse, anturajul lui Morant a fost anchetat de NBA după ce a fost acuzat de Indiana Pacers că ar fi îndreptat un fascicul roşu, posibil de la o armă, către membrii staff-ului tehnic, după o altercaţie petrecută pe 29 ianuarie la Memphis.

Liga nord-americană a precizat, de asemenea, că ancheta este în curs.

Afla mai multe despre: nba 

viewscnt
Articole similare