Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NBA: Stephen Curry va fi indisponibil o perioadă nedeterminată

NBA: Stephen Curry va fi indisponibil o perioadă nedeterminată

NBA

Comentarii

Starul echipei de baschet Golden State Warriors, Stephen Curry, va fi indisponibil pe termen nelimitat, din cauza unei accidentări la genunchiul stâng, a anunţat echipa sa.

Într-un comunicat, Golden State Warrios a anunţat că un RMN (imagini prin rezonanţă magnetică) a confirmat că jucătorul„suferă rupturi parţiale ale ligamentelor tibiofibulare superioare” la genunchiul stâng, precum şi o ruptură în membrana interosoasă şi o contuzie la tibie.

Curry ar putea absenţa timp de „câteva săptămâni”, potrivit presei. La rândul lor, Warrios s-au limitat să declare că „nu va juca meciul (luni) şi că detaliile despre programul său probabil vor fi date în zilele următoare”.

El s-a accidentat, sâmbătă, după un duel cu jucătorul de la Dallas Mavericks, McKinley Wright.

„Vestea bună este că se va întoarce. Nu ştim exact când, dar nu este o accidentare care să-l împiedice să joace tot sezonul", a declarat antrenorul Steve Kerr.

Accidentarea înseamnă aproape sigur că Curry nu va avea a noua apariţie la All-Star Game pe 20 februarie la Cleveland, Ohio, pentru care a fost selectat.

El a ratat 11 meciuri consecutive în acest sezon din cauza unei luxaţii parţiale a umărului stâng într-un meci de la mijlocul lunii decembrie, la Indianapolis.

Afla mai multe despre: stephen currygolden state warriorsnba 

viewscnt
Articole similare