Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ne-am înţeles la bani, dar...". Nelu Varga explică de ce a picat transferul de 5 milioane de euro al lui Ermal Krasniqi

"Ne-am înţeles la bani, dar...". Nelu Varga explică de ce a picat transferul de 5 milioane de euro al lui Ermal Krasniqi

CFR Cluj

Comentarii

Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj, a explicat de ce nu s-a realizat transferul lui Ermal Krasniqi (25 de ani) la Bordeaux, în Franţa, deşi cele două cluburi se înţeleseseră în privinţa sumei de transfer, cinci milioane de euro, în această vară.

Ermal Krasniqi joacă puţin spre deloc de când CFR Cluj a schimbat antrenorul şi l-a adus pe Andrea Mandorlini în locul lui Dan Petrescu, tehnicianul care şi-a dorit aducerea lui Krasniqi de la FK Ballkani. Conducerea CFR-ului a sperat într-o plecare pe bani mulţi a lui Krasniqi în această vară.

De ce nu a mai plecat Ermal Kasniqi în Franţa, la Bordeaux

Însă, aceasta nu s-a realizat, deşi CFR Cluj se înţelesese cu Bordeaux în privinţa sumei de transfer, cinci milioane de euro. Patronul echipei, Nelu Varga, a explicat de ce nu s-a mai realizat transferul, deşi părţile bătuseră palma pentru mutare.

"Krasniqi e în standby până în iarnă. Ne-am înţeles la bani, dar timpul era prea scurt. A rămas să-l monitorizeze şi să reluăm discuţiile în iarnă.

Chiar dacă e an de reconstrucţie, ne batem la titlu. Am echilibrat situaţia financiară şi avem forţe proaspete. Sunt mulţumit de transferurile făcute!", a declarat Ioan Varga pentru iamsport.ro.

Transferat pentru 200.000 de euro, Ermal Krasniqi a jucat 30 de meciuri în toate competiţiile la CFR Cluj, timp în care a marcat de cinci ori şi a livrat trei pase decisive.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ermal Krasniqi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr clujermal krasniqitransferbordeauxnelu varga 

viewscnt
Articole similare