Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ne-am păstrat sângele rece". La ce s-a gândit Ancelotti după ce Liverpool a condus-o pe Real Madrid cu 2-0: "Mi-am adus aminte de acel meci"

"Ne-am păstrat sângele rece". La ce s-a gândit Ancelotti după ce Liverpool a condus-o pe Real Madrid cu 2-0: "Mi-am adus aminte de acel meci"
Comentarii

Real Madrid a revenit de la 0-2 şi s-a impus cu 5-2 pe terenul lui Liverpool, în manşa tur a optimilor de finală din Liga Campionilor.

"Am suferit foarte mult la început. Nu putem începe meciurile astfel. Din fericire, această echipă ştie să-şi păstreze sângele rece. Am fost foarte eficienţi în atac şi de fiecare dată când am reuşit să scăpăm de presiunea celor de la Liverpool am reuşit să ne creăm ocazii. Rodrygo, Vinicius şi Karim (Benzema) au fost foarte ageri şi concentraţi în acest meci.

Am încercat să jucăm diferit faţă de finala de anul trecut, pentru că este o întâlnire tur-retur şi era important să marcăm aici, aşa că am mizat pe faptul că vom fi ameninţători în ofensivă. Suntem foarte fericiţi că am câştigat aşa de clar aici, cu o prestaţie care arată că jocul echipei se îmbunătăţeşte" , a declarat Ancelotti la finalul meciului de pe Anfield.

Întrebat la ce s-a gândit în momentul în care Liverpool conducea cu 2-0 după 14 minute, Ancelotti a răspuns: "M-am gândit la meciul tur cu Manchester City din semifinala de anul trecut. Am fost conduşi după 14 minute de această dată, faţă de 11 minute (cu City), deci lucrurile s-au îmbunătăţit".

Liverpool a condus cu 2-0 pe Anfield graţie golurilor lui Darwin Nunez (4) şi Mohamed Salah (14), însă madrilenii au revenit şi au marcat de cinci ori, prin Vinicius Junior (21, 36), Eder Militao (47) şi Karim Benzema (55, 67).

Meciul retur se va disputa în data de 15 martie, pe stadionul Santiago Bernabeu din capitala Spaniei.

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare