You are here:

„Ne-am reorientat!” Rapid renunţă la cel mai tare transfer al verii! Viorel Moldovan are alte variante: „Asta am înţeles!” | EXCLUSIV

„Ne-am reorientat!” Rapid renunţă la cel mai tare transfer al verii! Viorel Moldovan are alte variante: „Asta am înţeles!” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Viorel Moldovan, preşedintele de la Rapid, a confirmat faptul că Louis Munteanu nu mai intră în planurile clubului pentru un posibil transfer.

Rapid a renunţat la cel mai tare transfer al verii! Viorel Moldovan a anunţat noul plan al echipei

Deşi a fost principala ţintă atât pentru FCSB, cât şi pentru Rapid, iată că ambele cluburi au renunţat la fotbalistul celor de la Fiorentina. Viorel Moldovan a explicat clar că formaţia din Serie A are planuri serioase cu Louis Munteanu, motiv pentru care nu sunt şanse ca atacantul să revină în România.

Pentru a-i linişti pe fani, preşedintele giuleştenilor a confirmat că există şi alte variante foarte bune pentru Rapid, după ce Louis Munteanu a fost scos din calcule.

„Din câte am înţeles, Fiorentina are alte planuri cu el. Avem variante, ne-am orientat către altceva şi chiar avem variante foarte bune. Vom vedea dacă ajungem la un numitor comun”, a spus Viorel Moldovan, în exclusivitate pentru Orange Sport.

  • 1,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Louis Munteanu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Viorel Moldovan a explicat transferul lui Cristi Manea la Rapid: „E un jucător care a câştigat trofee!”

Cristi Manea a fost transferat de Rapid, iar preşedintele Viorel Moldovan a ţinut să explice mutarea.

„De asta l-am şi adus. Mi s-a pus o întrebare la prezentarea mea, dacă ne-ar interesa Manea. Am răspuns că nu, pentru că suntem acoperiţi pe postul de fundaş dreapta, deşi eram în discuţii şi era o ţintă pentru noi.

E un jucător care a câştigat trofee, a jucat la nivel înalt internaţional, a venit liber de contract şi poate juca şi fundaş central. E şi pe placul antrenorului, deci n-a fost o problemă să semnăm. Sper să se acomodeze repede cu spiritul rapidist şi echipa.

Trebuie să consolidăm echipa, sunt anumite posturi pe care să le consolidăm şi să aducem jucători să fim competitivi. Căutăm şi români, că mă interesează românii, dar şi străinii, dacă au un nivel superior şi aduc acest nivel, normal, vom vedea”, a declarat Viorel Moldovan.

 

Afla mai multe despre: viorel moldovanrapidlouis munteanu 

viewscnt
Articole similare