You are here:

„Ne arată de ce a fost la Inter la 19 ani, dar...” Denis Alibec, analizat atent de experţi după golul cu Petrolul

„Ne arată de ce a fost la Inter la 19 ani, dar...” Denis Alibec, analizat atent de experţi după golul cu Petrolul

Farul Constanța

Comentarii

Denis Alibec a înscris un gol superb în duelul dintre Farul şi Petrolul, arătând din nou ce poate în Superliga României.

Prestaţia lui Denis Alibec, sub lupă după duelul cu Petrolul

Totuşi, temperamentul lui Denis Alibec a ieşit din nou în evidenţă, el demosntrând totodată şi partea mai puţin pozitivă din cariera sa de fotbalist. Bogdan Cosmescu şi Marius Baciu au analizat acest aspect, concluzionând că Alibec ar fi putut ajunge mult mai sus în carieră dacă ar fi avut şi un comportament corespunzător.

Bogdan Cosmescu: „Meciul ăsta ne arată de ce Alibec a fost la Inter la prima echipă la 19 ani, dar înţelegi şi de ce nu a jucat nicăieri la un nivel serios. La meciul ăsta i-ai văzut toate calităţile enorme pe care le are, dar şi defectele. Ce face Alibec aici la faza golului e o nebunie.”

Marius Baciu: „Vreau să vorbesc şi eu puţin despre Alibec, pentru că acest fotbalist are nişte calităţi fantastice. A simţit faza asta foarte bine. Nici nu vreau să vorbesc despre Huja, că aici nici nu pare că e fundaş, pare că e turist, vine să îţi ia bagajul.”

Denis Alibec: "Sunt supărat când nu sunt răsplătit"

„Ei marchează mereu în ultimele minute, n-am reuşit să gestionăm situaţia. ne-am retras puţin, n-am mai pus probleme în atac, am făcut faulturi prosteşti şi până la urmă au reuşit să înscrie.

Am scăpat singur, ştiam că se aruncă fundaşii lor centrali. Sunt bucuros că am reuşit să marchez, că am reuşit să ies sănătos de pe teren, m-am simţit foarte bine, cred că sunt pregătit să joc 90 de minute.

Na, mă cunoaşteţi, ştiţi că sunt nervos, sunt supărat când nu sunt răsplălit. Mi-am cerut scuze faţă de el şi nu este nicio problemă. Cred că ar trebui să avem mai multă încredere în noi, că putem să prindem play-off-ul, asta ne dorim, dacă continuăm aşa o să ne fie foarte greu.", a declarat Denis Alibec, la flash interviu.

 

Afla mai multe despre: denis alibecfarulsuperliga 

viewscnt
Articole similare