You are here:

”Ne-au scos nişte slabi”. Regretul lui MM Stoica după ce FCSB a fost eliminată din UCL: ”Arbitraj ostil”

”Ne-au scos nişte slabi”. Regretul lui MM Stoica după ce FCSB a fost eliminată din UCL: ”Arbitraj ostil”

Superliga

Comentarii

FCSB a fost eliminată din Champions League de Sparta Praga, care s-a impus cu scorul de 3-2, pe stadionul Ghencea, în manşa secundă din turul al treilea preliminar.

MM Stoica, după ce FCSB a fost eliminată de Sparta Praga

FCSB a fost eliminată de Sparta Praga din Champions League, după ce a pierdut în manşa secundă, pe teren propriu, scor 2-3 (3-4 la general). 

  • FCSB va evolua în play-off-ul Europa League în faţa austriecilor de la LASK Linz. 

MM Stoica a tras primele concluzii după meciul de aseară şi a dezvăluit, în direct, la Prima Sport, regretul pe care îl are după eliminarea din UCL.

”Eu regret un singur lucru că ne-au scos nişte slabi. O echipă care nu ne-a fost cu nimic superioară, nu au avut ocazii, golul 3 să zicem că e singurul dinamic. Am început să jucăm după golul lui Olaru, dacă jucam mai repede aveam o şansă să ducem meciul în prelungiri şi chiar să ne calificăm.

Noi am fost foarte slabi în prima repriză, speriaţi. Aşa e când nu ai experienţă în Europa, se poate întâmpla şi asta. E clar că ce s-a discutat - nu s-a făcut. Nu aş vrea să zic despre teren.. Aş putea să vorbesc şi despre arbitraj pentru că a fost unul ostil.

Dacă deja tu în primele secunde, când adversarul îi ridică piciorul în cap lui Ştefănescu, tu nu dai fault...  Când avem cea mai bună perioadă tu opreşti jocul pentru pauză de hidratare. A fost bătaie de joc. Să dai doar 5 minute când suntem călare pe ei. Trag de timp şi tu nimic. Arbitraj ostil în tur şi în retur!”, a răbufnit MM Stoica la Prima Sport. 

  • FCSB a evoluat în următoarea formulă: Târnovanu - Creţu, Dawa, Ngezana, Radunovic - Şut (Edjouma - 46), Lixandru (Alhassan - 72) - Ştefănescu (Baeten - 46), Olaru, Băluţă (Popa - 46) - Miculescu. Antrenor: Elias Charalambous.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Danemarca, avându-l la centru pe Morten Krogh la centru.

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbsparta 

viewscnt
Articole similare