Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ne simţim vânaţi”. Adrian Mititelu Jr i-a jignit pe suporterii Chindiei: ”Au strâns toţi pensionarii din Târgovişte să vină în galerie să ne înjure”

”Ne simţim vânaţi”. Adrian Mititelu Jr i-a jignit pe suporterii Chindiei: ”Au strâns toţi pensionarii din Târgovişte să vină în galerie să ne înjure”

FC U Craiova

Comentarii

Echipa Chindia Târgovişte a încheiat la egalitate marţi, pe teren propriu, scor 0-0, meciul disputat în compania formaţiei FCU Craiova 1948, într-o partidă contând pentru etapa a 28-a a Superligii.

Partida s-a disputat pe stadionul „Ilie Oană”, din Ploieşti. FCU Craiova este pe locul 7 în campionat, cu 37 de puncte, în timp ce Chindia se află pe 9, cu 31 de puncte.

Adrian Mititelu Jr s-a arătat extrem de nemulţumit de remiza obţinută de U Craiova 1948 cu Chindia Târgovişte. L-a criticat pe arbitrul partidei, Cătălin Popa, şi s-a luat de suporterii Chindiei. 

”Sunt dezamăgit, pentru că nu se poate practica fotbal în Liga 1 pe un asemenea gazon şi cu un asemnea joc cum ne-a obişnuit Chindia. Consider că am fost viciaţi de arbitru, pentru că Dragoş Albu a primit două lovituri cu cotul şi nu s-a arătat galben. E strigător la cer. Neguţ a avut nişte intrări criminale şi nu a primit nici măcar galben.

Deja am impresia că se creează o conspiraţie împotriva noastră ca să nu intrăm în play-off. Văd că se vrea ca Sepsi să fie ajutată de arbitri meci de meci, iar noi să fim viciaţi de arbitru, ca să intre Sepsi cu mai mult de trei puncte în play-off, să nu mai existe problema cu meciul la ’masa verde’.

Matematic încă avem şanse la play-off, chiar dacă se întâmplă încă o nedreptate. Sepsi are un program foarte greu. Şi noi avem un program greu, niciun meci nu e uşor. Echipele mici nu ştiu de ce au atâtea pretenţii. Iau nişte bani de la primării. Nu am fost niciodată atât de ostil primiţi, nici la Rapid. Au strâns toţi pensionarii din Târgovişte să vină în galerie şi ne înjură pe noi de copii”, a spus Adrian Mititelu Jr.

Echipele care au evoluat:

  • CHINDIA: Căbuz – Orozco (D. Dumitraşcu 62), Corinus, Boldor, C. Dinu - Akhmatov, Perianu - Neguţ, Chamed (Atanase 82), S. Buş (A. Şerban 72) - D. Popa. ANTRENOR: Anton Petrea
  • FCU CRAIOVA: Gurău - R. Negru, Duarte, Henriques, Huyghebaert - D. Albu, V. Achim (Asamoah 20) – Baeten (Sidibe 46), G. Ganea (Blănuţă 46), Bahassa - A. Chiţu (Piccolomo 74). ANTRENOR: Nicolo Napoli

Afla mai multe despre: u craiova 1948adrian mititelu jr 

viewscnt
Articole similare