You are here:

"Ne ţii rezerve? Lasă că-ţi arătăm noi!". Panduru a luat la ţintă fotbaliştii veniţi de pe bancă în Unirea Slobozia - FCSB 2-2: "Au făcut în ciuda lui Gigi!"

"Ne ţii rezerve? Lasă că-ţi arătăm noi!". Panduru a luat la ţintă fotbaliştii veniţi de pe bancă în Unirea Slobozia - FCSB 2-2: "Au făcut în ciuda lui Gigi!"

FCSB

Comentarii

FCSB s-a împiedicat din nou în Superligă, 2-2 în deplasare cu Unirea Slobozia, după ce în prima etapă a făcut egal cu U Cluj (1-1, pe Stadionul Steaua). Prestaţia "roş-albaştrilor" a fost neconvingătoare, iar Basarab Panduru a taxat jucătorii intraţi de pe bancă.

Imediat după meci, în analiza partidei, Basarab Panduru s-a legat de jucătorii pe care FCSB i-a trimis în teren de pe banca de rezerve şi a spus că niciunul n-a adus vreun plus pentru echipă, care căuta prima victorie din acest sezon.

Concluzia trasă de Basarab Panduru în privinţa fotbaliştilor veniţi de pe bancă în Unirea Slobozia - FCSB 2-2

Panduru a spus că a părut că fotbaliştii intraţi pe bancă - David Miculescu, Alexandru Băluţă, Malcom Edjouma, Valentin Creţu şi Baba Alhassan - au făcut în ciuda lui Gigi Becali şi n-au vrut să joace la adevărata capacitate pentru a ajuta echipa.

"Eu m-aş fi aşteptat ca Charalambous să ne explice de ce a făcut schimbările. Probabil că îl lasă pe Gigi să explice cu schimbările. Probabil că au făcut în ciuda lui Gigi. 'A, ne ţii pe bancă, rezerve, lasă că îţi arătăm noi'.Edjouma, slab, Miculescu nu s-a văzut, Băluţă la fel.

Creţu s-a văzut, dar când dă centrarea Gele. La 2-1, facem ca anul trecut noi, ţinem de rezultat, intră Baba ca să închidem. Toţi care au intrat parcă au făcut în ciudă, nimic n-au adus bun!", a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport.

Unirea Slobozia - FCSB 2-2, în Superligă

Unirea Slobozia a încheiat la egalitate vineri seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa campioană a României, FCSB, într-un meci din etapa a doua din Superligă.

La Clinceni, Alexandru Musi l-a încercat pe Denis Rusu cu un şut din careu, în minutul 16, pentru ca gazdele să treacă pe lângă gol două minute mai târziu, când Ariel Lopez a reluat cu capul, la un corner. Bucureştenii au deschis scorul după un corner, în minutul 34. Marius Ştefănescu a executat cornerul, iar Lixandru a înscris. În minutul 36 gazdele au restabilit egalitate, tot după un gol din corner, marcat de Filip Ilie. În partea secundă, FCSB a primit un penalti, după consultarea Var, în minutul 54, pentru un fault asupra lui Olaru. Acelaşi Olaru a transformat şi elevii lui Charalambous au trecut în avantaj, cu 2-1. Gazdele au reuşit să egaleze în minutul 90, prin tânărul Andrei Dorobanţu, gol superb, din voleu, de la marginea careului. În minutul 90+3 Ngezana a trimis în transversala propriei porţi şi s-a încheiat 2-2. Unirea Slobozia are patru puncte după primele două etape, în timp ce campioana FCSB a adunat doar două puncte.

UNIREA SLOBOZIA: D. Rusu – P. Medina, Antoche, Pospelov, D. Şerbănică - A. Lopez, Coadă (Pacionel 80) - S. Camara (Aganovic 58), Purece (J. Gele 58), Christ Afalma (Bărbuţ 70) - F. Ilie (A. Dorobanţu 58). ANTRENOR: Adrian Mihalcea

FCSB: Târnovanu – Antwi (V. Creţu 75), Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru (Edjouma 56), Şut – M.  Ştefănescu (Al. Băluţă 56), Olaru (Baba Alhassan 82), Al. Musi - D. Popa (Miculescu 56). ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: Purece 49, D. Rusu 64, A. Lopez 90+1 / Dawa 48

Arbitri:  Vlad Baban - Florian Alexandru Vişan, Adrian Vornicu - Ionuţ Coza

Arbitri VAR: Claudiu Marcu – Ovidiu Artene

Observator: Corneliu Fecioru

Afla mai multe despre: unirea slobozia fcsb schimbarischimbari fcsbfcsb unirea slobozia superligabasarab panduru schimbari fcsb 

viewscnt
Articole similare