Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nea Mircea are bagheta magică". Nistor îi ia apărarea lui Rednic şi "sare la gâtul" contestatarilor: "E păcat că foşti dinamovişti spun asta"

"Nea Mircea are bagheta magică". Nistor îi ia apărarea lui Rednic şi "sare la gâtul" contestatarilor: "E păcat că foşti dinamovişti spun asta"
Comentarii

Dan Nistor a vorbit despre victoria cu Poli Iaşi şi i-a luat apărarea lui Mircea Rednic şi chiar se simte dezamăgit de părerile unor foşti dinamovişti. În plus, Nistor a ţinut să le mulţumească suporterilor pentru prezenţa la stadion.

"Nea Mircea are bagheta magică la dânsul. Chiar zilele trecute am văzut foarte multe critici, că au venit 14 jucători, că echipa se numeşte Internaţional Dinamo şi mai ştiu eu cum. Nu cred că îşi au locul astfel de discuţii. E păcat că foşti dinamovişti spun acest lucru. Noi sperăm să demonstrăm că se înşeală", a spuis Nistor după meci. 

"Vă zic şi a zis şi nea Mircea, o să vedeţi un alt Dinamo. Cred că din acest meci aţi văzut un alt Dinamo. Eu aşa consider", a mai declarat Nistor, care a menţionat că moment nu se gândeşte la play-off. 

La meciul cu Poli Iaşi au fost prezenţi 2.860 de spectatori, iar Nistor le-a mulţumit pentru suport: "Chiar nu mă aşteptam şi chiar ţin să le mulţumesc pe această cale, nu m-am aşteptat să vină atât de mulţi".

Afla mai multe despre: dan nistordeclaratiedinamo 

viewscnt
Articole similare