Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neaga a ieşit din cursă! Răsturnare de situaţie! Un fost jucător de la FCSB şi Dinamo are şanse mari să ajungă antrenor la CSA

Neaga a ieşit din cursă! Răsturnare de situaţie! Un fost jucător de la FCSB şi Dinamo are şanse mari să ajungă antrenor la CSA

Fotbal intern

Comentarii

CSA Steaua încă se chinuie să găsească un antrenor, după ce Marius Lăcătuş a demisionat la finalul celui de-al doilea sezon consecutiv în care a ratat promovarea în liga a 3-a.

Clubul Sportiv al Armatei a încercat, fără succes, să-l aducă pe Victor Piţurcă, apoi a negociat fără rezultat cu Gabi Balint, aproape se înţelesese, mai apoi, cu Neaga, dar Peluza SUD nu l-a dorit pe Rică. Într-un final, presaţi de timp, oficialii de la CSA au ales un om care a trecut pe la FCSB.

Daniel Opriţa are şanse mari să bată palma cu CSA Steaua şi să preia echipa Armatei în următorul sezon.

De-a lungul carierei, Opriţa a jucat pentru FCSB, Dinamo, Petrolul sau Craiova, iar de antrenat le-a pregătit, printre altele, pe Juventus Bucureşti, Voluntari sau Mioveni.

Am avut o discuţie cu cei de acolo. Sunt plecat acum, sunt în vacanţă. E un proiect bun acolo, sunt suporteri. Îmi aduc aminte de Steaua, cu suporterii din Ghencea, că acolo am jucat fotbalul adevărat. Nu pot spune că am fost secund la FCSB, că am stat doar două săptămâni pentru Mirel. Nici contractul nu l-am semnat acolo.

Contează foarte mult suporterii. Steaua e aia unde sunt suporterii. Mai bine să merg la un proiect de jos. Una e să iei un proiect de la zero şi alta din mers. Aş putea să aduc anumiţi jucători. Mă gândesc să aduc nişte jucători cu care am mai lucrat dacă va fi să semnez”, a declarat Opriţa pentru gsp.

Afla mai multe despre: csa steauaoprita,  

viewscnt
Articole similare