Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neagoe s-a dezlănţuit după meci: „Două zile dacă jucam cu ei nu marcau! Arbitrii abia aşteptau o fază să decidă jocul”

Neagoe s-a dezlănţuit după meci: „Două zile dacă jucam cu ei nu marcau! Arbitrii abia aşteptau o fază să decidă jocul”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a cincea a Ligii I, în direct la Telekom Sport 1.

La finalul partidei, Eugen Neagoe a criticat în termeni duri arbitrajul, considerând că n-a fost nici penalty, nici fault la faza premergătoare golului lui Florinel Coman. 

„Abia se aştepta un moment de genul penalty-ului ca să fie decis jocul. Nu meritam să piedem. Am jucat foarte bine, mai ales în prima repriză. Adversarul nu şi-a creat nicio ocazie până în minutul 81. Băieţii merită felicitări. Am jucat cu FCSB, o echipă bună, care nu a avut nicio ocazie până la penalty. Puteam să jucăm două zile cu ei şi nu marcau gol.

Faza golului doi a fost jenantă. Mingea era la jucătorul meu şi s-a dat fault asupra lui Moruţan. Asta e situaţia. Trebuie să mergem înainte. Dacă era faza de la penalty în careul celălalt, nu se acorda nimic. Tuşierul era 6 metri în teren, mai avea puţin şi intra în poartă. Abia aşteptau să se întâmple ceva. Bănuiam asta ” - a spus Eugen Neagoe la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: eugen neagoefcsbsepsiliga 1 

viewscnt
Articole similare