Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neagoe, ”săgeţi” către Reghecampf: ”Nu am pierdut jocuri la Craiova de maniera asta. Am fost peste FCSB. Chiar ei au recunoscut”

Neagoe, ”săgeţi” către Reghecampf: ”Nu am pierdut jocuri la Craiova de maniera asta. Am fost peste FCSB. Chiar ei au recunoscut”
Comentarii

Eugen Neagoe (56 de ani) i-a reproşat lui Laurenţiu Reghecampf (47 de ani) câteva aspecte după eşecul la scor de neprezentare suferit de Universitatea Craiova în faţa FCSB-ului.

Universitatea Craiova a pierdut fără drept de apel duelul cu FCSB, scor 0-3. iar Laurenţiu Reghecampf se află într-o poziţie dificilă.

Oltenii au înregistrat două eşecuri la rând fără gol marcat în ultimele două etape, după ce în runda precedentă au pierdut şi pe terenul campioanei Farul, scor 0-2.

Neagoe, ”săgeţi” către Reghecampf: ”Nu am pierdut jocuri la Craiova de maniera asta”

Fostul antrenor al Craiovei, Eugen Neagoe, a vorbit despre situaţia lui Reghecampf, chiar cel care l-a urmat la conducerea tehnică a formaţiei din Bănie.

”Nu ştiu ce s-a întâmplat, ce strategie a fost la acest joc. Eu am jucat de trei ori cu FCSB şi în toate partidele am avut momente foarte bune, posesie, am controlat partidele.

Inclusiv la Bucureşti, unde am făcut de două ori 1-1. Aseară nu ştiu ce s-a întâmplat. Aceeaşi desfăşurare a fost şi cu Farul. Eu pot să spun de perioada mea la Craiova, noi nu am pierdut aşa categoric, cu 3-0.

Noi dominam adversarii, ratam foarte multe ocazii. Mă repet, noi am fost peste FCSB, inclusiv la meciul de la Craiova, în care ne-au bătut. Chiar ei au recunoscut că au câştigat cu mare noroc.

Nu am pierdut jocuri la Craiova de maniera asta, eu pot să vorbesc de perioada mea. A văzut toată lumea ce s-a întâmplat aseară. FCSB a câştigat cu o uşurinţă dezarmantă.

Spune multe că portarul Craiovei a fost omul meciului în ultimul timp. Noi, în play-off, anul trecut, portarul advers era cel mai bun de pe teren”, a declarat Neagoe, potrivit iAMSport.

Universitatea Craiova are 14 puncte şi se află pe locul 4 în campionat, după opt etape scurse.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaeugen neagoelaurentiu reghecampffcsb 

viewscnt
Articole similare