Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie în Ghencea! Baia Mare înscrie un eseu la ultima fază şi merge în finala SuperLigii

Nebunie în Ghencea! Baia Mare înscrie un eseu la ultima fază şi merge în finala SuperLigii

Rugby

Comentarii

CSM Ştiinţa Baia Mare este prima finalista a SuperLigii CEC Bank. Zimbrii au învins în semifinala disputată pe terenul din Ghencea pe Steaua, cu 20-19. A doua semifinală se joacă, astăzi, de la ora 17:00 şi va fi transmisă LIVE la Telekom Sport 3 şi pe telekomsport.ro.

Ştiinţa Baia Mare este din nou în finala campionatului naţional de rugby. A câştigat semifinala din Ghencea, cu Steaua, cu o încercare în prelungiri.

După ce au condus o perioadă bună din meci, băimărenii s-au văzut conduşi cu doar câteva minute înainte de finalul partidei, însă vizitatorii au făcut risipă de energie în prelungiri şi Taniela a izbutit să culce balonul în terenul de ţintă al roş-albaştrilor, întorcând avantajul de patru puncte pe care îl aveau aceştia.

După un duel al transformeurilor, primul eseu a venit pentru stelişti. Lucaci a punctat şi a adus-o pentru prima dată în avantaj pe Steaua, însă Baia Mare a forţat în final şi a avut câştig de cauză.


A arătat Steaua în acest sezon că merită titlul? ”A arăta că trebuie să fie în faţă, să fie în frunte, să joace o finală. Acum vom vedea. Titlul este departe”, a spus Dănuţ Dumbravă - antrenor Steaua.

LIVE VIDEO | Steaua - Baia Mare, sâmbătă, ora 11:00, LIVE la Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro

La cererea cluburilor participante, cele două semifinale vor fi arbitrate de brigăzi din străinătate. Meciul din Ghencea va fi arbitrat de irlandezul Stuart Gaffikin, ajutat de Jonny Erskine şi Richard Horgan, iar Leo Colgan va fi TMO. Gaffikin arbitrează în Pro14, competiţie care în sezonul actual 2017-2018 a reunit la start 14 echipe provenind din Irlanda, Italia, Scoţia, Africa de Sud şi Ţara Galilor. De asemenea, el oficiază şi în Cupa Britanico-Irlandeză, competiţie care reuneşte la start echipele din al doilea eşalon valoric al acestor ţări, cluburi semi-profesioniste şi echipe de tineret ale cluburile profesioniste.

Afla mai multe despre: rugbysuper liga,  

viewscnt
Articole similare