Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEBUNIE în Turcia! Lucrurile au degenerat, antrenorul advers l-a atacat pe Şumudică după meci: "E ruşinos ce a făcut"

NEBUNIE în Turcia! Lucrurile au degenerat, antrenorul advers l-a atacat pe Şumudică după meci: "E ruşinos ce a făcut"

Stranieri

Comentarii

Antrenorul lui Sivasspor, Riza Calimbay, şi-a asumat înfrângerea drastică în faţa lui Gaziantep, scor 5-1, dar l-a atacat pe Marius Şumudică pentru presupusele provocări ale românului.

VIDEO | Alexandru Maxim, debut incredibil la echipa lui Şumudică. A reuşit două goluri, iar Gaziantep a umilit liderul!

Gaziantep a produs surpriza în campionatul Turciei, unde a învins liderul Sivasspor cu 5-1. În victoria lui Gaziantep a jucat şi nou-venitul Alexandru Maxim, care a reuşit o "dublă". La finalul partidei, în cadrul conferinţei de presă, Marius Şumudică a susţinut că porneşte sărbătoarea. 

Dacă în tabăra lui Gaziantep e bucurie, liderul din Turcia se află în stare de şoc. În cadrul conferinţei de presă, antrenorul Riza Calimbay a oferit primele reacţii: "Astfel de meciuri pot avea loc. Greşelile noastre au fost multe. Când îţi asumi riscuri, apar şi consecinţe. Mai avem de lucrat. Am meritat înfrângerea. Gaziantep a luptat bine azi, arbitrajul a fost bun. Vom face lucruri măreţe din nou. Meciurile finale abia de acum încep", a declarat tehnicianul lui SIvasspor. 

Riza Calimbay a vorbit şi despre Marius Şumudică, despre care nu a avut cuvinte de laudă. Tehnicianul turc a trecut la acuzaţii: "Şumudică îi provoacă pe toţi, atacă jucătorii, vine spre ei. E ruşinos ce a făcut. În afara terenului, deciziile arbitrului nu au fost corecte. Ar fi trebuit să prevină astfel de lucruri. Ce ar fi fost dacă jucătorii mei l-ar fi atacat? În privinţa lui Şumudică, îl condamn pe arbitru. Nu lăsaţi astfel de lucruri să se întâmple", a mai spus antrenorul lui Sivasspor, conform fanatik.com.tr. 

În timpul partidei, cei doi antrenori au avut un schimb acid de replici, iar oamenii din cele două staff-uri au intervenit pentru a aplana un posibil conflict fizic. Riza Calimbay s-a apropiat de antrenorul român, căruia i-a făcut un semn să tacă. În replică, Marius Şumudică i-a făcut semn arbitrului, pentru a-l face atent asupra conflictului. 

Afla mai multe despre: riza calimbaymarius sumudicagaziantep sivassporscandal marius sumudicamarius sumudica turcia 

viewscnt
Articole similare