Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nebunie la Dortmund pentru Usain Bolt! Mii de oameni au urmărit antrenamentul recordmanului mondial cu Borussia. Primul gol în "galben". VIDEO

Nebunie la Dortmund pentru Usain Bolt! Mii de oameni au urmărit antrenamentul recordmanului mondial cu Borussia. Primul gol în "galben". VIDEOgalerie foto

Campionate

Comentarii

Legendarul Usain Bolt s-a antrenat astăzi alături de jucătorii Borussiei Dortmund, într-o sesiune urmărită de mii de fani de la faţa locului sau live, pe internet.

Recordmanul mondial din probele de 100 şi 200 de metri s-a pregătit cot la cot cu starurile Borussiei pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică înainte de Soccer Aid, acolo unde va fi căpitanul unei selecţionate mondiale.



Microbist declarat, Bolt a afirmat în mai multe rânduri că şi-ar dori să joace pentru Manchester United, iar odată cu retragerea din atletism îşi poate dedica mai mult timp fotbalului.



Iar Borussia Dortmund, echipă sponsorizată de aceeaţi firmă de echipament sportiv - Puma - i-a oferit şansa să-şi demonstreze talentul alături de jucători de talie mondială, precum Mario Gotze sau Marco Reus.

În timpul jocului-şcoală de la finalul antrenamentului, Bolt şi-a pus în valoare calităţile fizice şi a înscris elegant cu o lovitură de cap.


Ulterior, Bolt le-a arătat fanilor că se descurcă bine şi de la 11 metri.



Totul s-a terminat cu o sesiune de autografe pentru Usain Bolt.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: boltusain boltborussia dortmundantrenament bolt 

viewscnt
Articole similare